Ahad, 21 Jun 2009

Usah Di Ladenkan Perasaan....

.
choii... tidolahh kematz... apa ko belek belek tu lagi.... erkkk tu lahh aku duk belek kot kot ada diantara ranting ni jalur emas ke... dan dan ajhe kan... opss.. apa aku merapu ni.. dari title sampai pembuka merapu.... actually aku pun tak tau kenapa... sebab kepala otak aku tengah serabut.... ni skrang ni pun dah kul 3 pagi... aku still tak tido... apakah...

dah 3 hari berturut turut... aku kena stayback... kat office settle kan everything kerja coz next week dah kena deploy kat clientsite.. so kena lahh deploy testing fix bugs semua lahh choii... dan 3 hari tu gak kitorang balik 3 pagi.. apakah....

dan tadi.... aku missed 3 event.... well atleast salah satu tu aku dah plan dari awal tahun occay tak silap bulan 3.... last last aku terpaksa cancel.... tu lahh ingat nak layan Pesta Malam Indonesia 3... everything semua dah occay... ticket... geng nak layan konsert tapi finally.... choii.. kena kerja...

so aku nak minta sorry banyak banyak pada Apu... walaupun dah dapatkan tiket free... but aku tak dapat nak gi.. dan ko pun tak gi gak.... pada Dida... pulang dari Sarawak.. plan nak layan konsert bersama... aku dah belikan tiket... pun terpaksa cancel kerana tak ada geng nak gi...

pada AinSativa.... sorry tak dapat join sama... nasib baik adikmu ingin pergi bersama... ohh.... jelousnya aku uols dapat layan band band Indonesia.... perform.... DEWA tu beb.... arkkkk rasa nak menjerit ajhe.... apa nak buat.. tugas punya pasal... terpaksa... akur....


entahlahh... rasa mengantuk plak.. ni jap lagi ada bowling plak... memang masaklahh sure aku dapat title raja longkang lagi... dengan letih bagai.... mata sure tak lehh buka jap lagi... ada aku tak nampak lane.... nanti lepas bowling kene bergegas masuk office... aku dah kata aku masuk kul 3.... erkkk...

tiba tiba aku mula terasa ingin bercuti.....

ya aku perlukan rehat... aku ingin bercuti.... tapi bila aku akan bercuti... rasanya dah lama aku tak amik cuti.... aku simpan cuti aku buat apa ye.... oh untuk raya... biasa raya aku cuti lama... wakaka... dan dan ajhe... tapi awal bulan 7 ni aku ada apply cuti..
tak tau approve ke tak..

kalau approve lehh lah aku bercuti rehatkan minda dan lari keluar dari ibukota ini... hahahha teringin nak balik kampung halaman ku... Southpark.... rindu plak kat bilik tido ku... rindu pada masakan ibu ku..... rindu nak borak borak ngan abah aku sambil minum teh dan roti bun kat railwaystation cafe....

hemmm hopefully aku dapat cuti... opss citer pasal abah... aku nak amik kesempatan wish Selamat Hari Bapa.... pada abah aku... tak ada apa yang aku lehh kata... Abah aku memang merupakan idola aku... susah benor nak capai or atasi pencapaian dia... so how... choii sangat... wakakka... semoga Abah sihat selalu.. jangan stress.. usah diladenkan semua itu... hahahahha...

oklahh aku pun dah mengantuk... tulis pun dah mula merapu... so stayTuned for next thread occay... pada semua Lelaki yang sudah bergelar Bapa... terutama pada ABAH AKU.... 3 ORANG ABANG AKU..... selamat menyambut hari Bapa.... hahahha.. aku bila lagi??? heheheh nanti nantilahh... kan... chioww....

TakSangkaYe....
.

3 ulasan:

sukahati berkata...

kasihannn.....tu lahh...dpt tiket free tanak bg aku...choiii

KeMatZ berkata...

choiii.. apa nak buat tak ada rejeki namanya....

arina sativa berkata...

waa dapat free? tapi iols tetap kena bayar tiket hadek iols tu kan? :(

apapun iols memahami stress kerja ni...tak best

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin