Jumaat, 12 Jun 2009

Menjawab Tag si Hudd

.
hemmmm tup tup dapat comment dari hudd kata sila masuk blog dia and dia mention aku kena tag... so aku ni kan jenis susah untuk menghampakan permintaan orang wahh.. dan dan so.. tak nak kecikkan hati si Hudd aku pun jawab lahh tag itu.. dan kali ni aku rasa tag ni agak menarik.... so layan kan ye.. jawapanku...

1. Search your house area using Google Maps. (tapi aku lebih suka guna Wikimapia)
2. Circle out your house.
3. Tag another 5 bloggers.


so siapakah 5 blogger yang aku nak tag so kat bawah ni aku listkan ye.... tapi aku nak tag lebih 5 orang wahh giler kuasa... choiii sangat...

MommyKyra
AdamArjuna
NoraJoey
SukaHati
RomiFlizz
NDR
Norita
Farina

so pada sesiapa yang dilistkan di atas sila jawab yerr tag ni... hehehhe.. senang nanti kalau nak mai beraya di musim perayaan nanti.. hehehehhe ok...

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

ko mmg giler kose la...ikutkn klu ko tag 5org terselamat jugak aku..ni tak...nk jugak tag ramai org...sgt hampeh..huhu...

KeMatZ berkata...

hahahah... kalau tag 5 orang macam tak feel ajhe...

tu aku tambah...
wakakkaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin