Isnin, 8 Jun 2009

Proudly Presents... Amylea's Showcase...

.
hahaha... beria aku nyer title.... proudly bagai... wakkaka actually aku pun no idea nak tepek apa as title... lantak lahh kan... cuma aku nak sharing kat korang video yang aku capture time persembahan live Amylea di Bangkok Jazz yang aku mai on last friday... hahaha.. so... kalau korang rajin.. clik ajhe kat link yang aku sediakan ye...


layankan ajhe ye....

TakSangkaYe...
.

8 ulasan:

apu berkata...

mantap,clear gila sound n vid,cayalah kematz

romi fc berkata...

yeah ade im yours ade..igt lg si apu puji akim n amylea bwk lagu im yours

KeMatZ berkata...

apu thanx 4 da comment... hehehhe tak ada lahh best mana pun sound tu.. heheheh...

romi... amylea bawa i'm yours memang best...

talented...

bayieng berkata...

kematz..

iols pon takde port yg menarik nk amik vc hr tu. so thx to you sbb ada amikkan. tompang cilok ek..hehehhehehe

KeMatZ berkata...

bayieng.... no prob... hehehe..
tulahhh time tu pun main duk menyentil ajhe kat sebelah bro cameraman yang pakai tripod tu...
waakkaka

bayieng berkata...

hahahaha iols mmg nampak uols tgh menyentil kt belakang tu. tu pasal iols rilek jer. tau dh uols akan upload. muahahahhahahaha.

thx again. btw medley yg last2 tu takde ek?

Adam Arjuna berkata...

ko miss satu lagu la bro...
tu.. asik merembes je ngan joker n romi kat luar..

KeMatZ berkata...

mana ada missed...
semua lagu ada
kecuali lagu pertama...
coz tak dapat port menarik..

so time tu aku snap snap gambar ajhe lahhh

medlay last ada.. tapi aku tak up..
wakakakakak

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin