Khamis, 11 Jun 2009

Bila Groupie Beraksi Di Depan Lensa 2.....

.
hemmm..... kembali aku nak sharing gambar gambar yang kitorang snap... hehehehhe actually banyak... tapi takkan semua nak tepek kat sini.. kan nak nengok selebihnya gi FaceBook... wakakkaka...

oppsss.. tu aku sajhe ajhe act lebih... padahal tu bukan camera aku pun... coz tak mampu lagi nak memiliki DSLR gitu... tak tau lahh bila aku akan memilikinya satu kan... so oklahh layankan lahh model model groupie di bawah ni.. aku saja tepek gambar yang without colour.... apa orang kata ala ala sepia gitu... bukan sephia lagu SO7 ok... mahupun sephia andika... ehh apa aku ngarut ni.. dah layankan ajhe...

jumpa lagi di lain topic occay.. so stayTuned... dan teruslah mengunjungi HampehDotComZone... untuk cerita cerita yang sememangnya hampeh sehampeh hampeh nyer... nama pun dah HampehDotComZone kan.. hehehehe... layann........

TakSangkaYe..
.

3 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

giler la..
teruja aku dgn teknik fotografi korang sumer..
apatah lg dari sefgi berposing...


p/s: sentap!! posing tak hajak haku.. resign..!

KeMatZ berkata...

chittt...

aku dah ajak occay..
ko yang gigih nak
merembes ngan ayu and rafi
layan jangan pandang belakang rafi...

choii sangat....

arina sativa berkata...

semua feeling top model...hahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin