Jumaat, 26 Jun 2009

Awesome.....

.hemmm..... tak ada apa nak aku rungkaikan... melainkan AWESOME.... giler best... ya.. tak rugi pun korang gi layan kat panggung... dan kali ni juga bila ending semua penonton memberi tepukan gemuruh... tiba tiba teringat plak time layan Transformers 1....

yap... aku memang malas nak rungkai jalan cerita apa semua.. rasanya banyak blog yang review benda benda ni kan... hahahha.. so aku nak review buat apa.... apa yang aku boleh katakan citer ni best... so pergilahh nengok.... ye....

memang menarik.. lucu pun ada.... sedih pun ada... wahh sedih apakah waktu bila... hahahha..... dan dan ajhe sedih.... tapi memang ada pun... lucu jangan citer lahh ada gak... paling aku rasa tak bleh blahh gelagat robot kembar tu... apa ye nama dia... memang lawak tepi betul.... aku ingat nak cari lahh model tu heheheh buat perhiasan....

hemmm... dan paling best buat pengetahuan kalian... aku dah nengok citer ni 2 kali... damm.... giler gigih... tapi bagi aku tak rugi pun sebab citer dia menarik.... kan... hahahha.... ni kalau ada masa ni ada yang aku gi nengok lagi.. wahh beria...

dan yang best aku siap beli combo di atas ni sekali.. wakakak... opps apakah tiba tiba terselit Hannah Montana plak.. hahahha dah kebetulan... aku nengok 2 kali.. aku beli lahh satu Hannah Montana nyer... gigih norhhh nak beli sampai 2 benda yang sama... wakakka..

oklahh actually aku tak ada idea nak merapu... ni kan pulak nak ulas wayang.. memang tak ada talent nak hurai rungkai gali bagai pasal movie ni bagai... hahaha... oklahh stayTuned... for next story...

** FTJ ***

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

very the ladies sgt beli combo hanna montana tu..

kuang kuang kuang

pink karer plak tu.. choii... kepit!!


**laaaaaaaaarrriiikkk..

P/s: sentap!! tgk wayang tak hajak..

NoraJoey berkata...

choi aku tak tgk lagi citer nih..yang 1st dulu aku tgk..yg 2nd ni tak tgk lagi...
nak ajak BF lak die dh g dulu ngan besfren die..choiii sgt..huhu.....
jom kematz g ngan aku...wakkaakkaka

KeMatZ berkata...

adam... haruslahhh nama pun hanna montana... harus pink...
wakakka...

bukan ko lagi awal ke nengok citer ni.. tayangan awal... under blogger handalan malaysia....


norajoey... no hal... bila??? kat ner....??? dan dan ajhe kan... karang silap hb aku makan guitar nanti.... wakakkaka...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin