Selasa, 10 Mac 2009

Lagu Tugasan AF7... Minggu Pertama....

.
erkk... kali ni sekali lagi.. aku duk memblogkan diri aku ngan menepek senarai tugasan lagu pelajar pelajar AF musim ketujuh... hehehehe... so kat bawah ni senar

ADILA - Di Bawah Pohon Asmara (Jaclyn Victor)
ISMA - Sepi (Yuni Shara)
RINI - Elegi Sepi (Azharina)
CLAUDIA - Sempurna (Andra & The Backbone)

ZIZI - Molek (Elyana)
AISHAH - Dan Sebenarnya (Yuna)
RUBISA - Matahariku (Agnes Monica)

QHAUD - Phoenix Bangkit (M.Nasir)
YAZID - Penghujung Rindu (Jamal Abdillah)
SIDI - Terima Kasih Cinta (Afgan)
HAFIZ - Lagu Kita (Aizat)
OBRI - Jeritan Batinku (P.Ramlee)
ARIL - Rahasia Perempuan (Ari Lasso)

AKIM - Hatiku Kau Luka (Alleycats)

hemmm... amacam... banyak lagu yang tengah top tu... heheheh... lagu indie pun ada... hemm.... so apa apa kita nengok nanti time konsert apa cerita.... ops... pasal pengetua.. memang taksangka.... aku harap Sultan Melaka jadi... finaly... amik kau... Gusti Puteri Raden Adjeng Retno Dumilah... erkkk... tapi occay kot...

kita nengok ajhe lahh.. apakah tranformasi yang dapat dilakukan.. adakah 14 14 pelajar ni akan menjadi TRANSFORMERS... erkk apa aku ngarut ni.. adakah dorang lehh jadi pelakon teater one day nanti kan.. sebab bukan tak adakan bekas pelajar AF musim lepas yang berkecimpung dalam bidang teater... seperti Edlin... Alif.. Ika.... dan lain lain... heheheh... so tunggu dan lihat...

lagipun... mana tau pengetua kali ni dapat membuatkan season ni lebih malatop dan mantop kan... hehehehhe sebab pengetua yang ada background musician pun bukan berjaya pun melatopkan season AF sebelum ni... hehehehhe... so kita tunggu dan lihat ajhe... mana tau kan... so komen banyak tarak guna.. tunggu dan lihat....

so... nantikan sahaja persembahan mereka nanti ok.... stayTuned...

[*** dah nampak dah nak sokong siapa.... erkkk... biarkan dulu......***]

TakSangkaYe...
.

13 ulasan:

kunyeet berkata...

dah nampak gak....tp rahsia dulu...hikhik..

KeMatZ berkata...

pun dah ada ke...
adakah this year sama
pilihan kita...
hehehehehe

kunyeet berkata...

wahaha....
kte tengok 1st konsert dulu ek..then baru pecah rahsia...

NoraJoey berkata...

hurm same jerk entry romi..huhuhu...aku pun dha tau nk sokong sape..wkakakaka

KeMatZ berkata...

kunyeet.... harus... sekali yang nak disokong tu lontaran dia semua ke laut... apakahhhh....

NoraJoey.... mana ada sama... romie mana ada citer pasal... pengetua... wakakkaka.....

apa apa pun jumpa konsert pertama nanti.... apakahh transformasi itu kan.. adakah semua pelajar menjadi transformers.... siapa jadi megatron... wakkakaka optimus prime.... wakakkak

romi flizz berkata...

bila berlabuh tabir malam indah..cakerawala pun turut melambai gundah.

Adam Arjuna berkata...

aku tyak nak jd seorg yg fevretism kali nih..
nak layan sumer jer....hehe

KeMatZ berkata...

tu lirik lagu apa tu romie...

hemmm....


adam... heheheh apa apa pun boleh... layankan ajhe..

gidong berkata...

kali ni saya akan bantai semua pelajar sama rata terutama yang ke laut dalam ..... tungguuuuuuu

KeMatZ berkata...

gidong... harus...
nak nak yang nyanyi ke LAUT CHINA SELATAN....

wakakkaka... siapa pilihan anda gidong...

gidong berkata...

org belum nyanyi pun, mcm mana nak pilih pula ? berdasarkan diari ? helloooooo

KeMatZ berkata...

personality.... but tu lahh tak confirm pun lagi...
harus tunggu konsert gak..
kena yang nak di sokong
nyanyi ke laut... apakah kan..

but kalau gidong yang diserap... tak yah tunggu konsert... FC dah tertubuh occay... maklumlahh dah ada lagu sendiri... heheheh...

gidong berkata...

Wuteva !!!!!!! wakakakakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin