Khamis, 26 Mac 2009

Amylea - Satu Dalam Sejuta

.pandangan mataku mula berubah
bila anganku mencecah awan
tak ingin aku lelah berjalan
mahu cepat sampai ke destinasiku

pegangkan tanganku
bawa daku lekas ke situ
kan terhebat itu aku
ingin jadi satu dalam sejuta

mungkinkah
tiap saat ku idam, kan tercipta
tak terjatuh tiap tangisan ku tanpa makna
genggaman yang berkaca
tak mungkin dilepaskan
langkahku makin laju

pegangkan tanganku
bawa daku lekas ke situ
kan terhebat
itu janjiku
jadikan ku satu dalam sejuta


hemmm.. actually ni adalahh lirik lagu yang akan dinyanyikan oleh si Amylea pada Jumaat nanti... tak sabar aku nak lihat persembahan live dia... dan yang best nyer lagu ni dicipta sendiri.. wOw.... hope sangat dia masih mampu bertahan lebih lama di OIAM nanti... ok...
so apa apa pun... kita tunggu dan lihat sajhe nanti....

==============================================================
diedit pada Isnin 30March.....
==============================================================

hemmm sini aku sharekan video persembahan si Amylea ni time OIAM.... aku dapat di Youtube... credit tu amyleaazizan. so layan......


Satu Dalam Sejuta



TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

wah ekslusif nih..
amy tak nyanyi lagi lagu nih ko dh ada lirik die..huhu..
ko mmg gigih kematz..huhuhu

KeMatZ berkata...

gigih lahh sangat....
hehehehhe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin