Selasa, 17 Mac 2009

Birthday Tag by Diva Librarian...

.
sebelum aku meneruskan sharing video video aku... aku nak nyelitkan plak pasal tag ni... apakah si DivaLibrarian ni duk tag Birthday bagai... hello birthday aku lama lagi ok.... tau lah this saturday birthday ko.... tapi sorry tak ada hadiah... so oleh itu aku jawab lahh tag ko ni sebagai tanda hadiah aku buat ko yang akan menyambut ulang tahun yang ke 28tahun... semoga success....

so what the rules...:

Make a list of what u want on your birthday:

list yang aku mau time birthday aku.... tak banyak lahh...

- aku sihat pada hari tersebut.....

- kalau boleh aku nak berada kat rumah parent aku.. kat southparkz sana tu...

- dapat makan masakan mak aku...

- dan bergembira riang bersama keluarga ku....


itu antara yang aku hope lahh.... tapi kalau yang aku berangan superstar.... macam macam aku nak....

- satu performance live band time bday party aku....

- hangout ngan member member yang aku kenal... (tetiba teringat suprise party kat McD seksyen 3 last 3 years kot ke 4 years... tak ingat.... tapi suprise ke...)

- aku nak ada satu runaway show... time birthday party aku... oleh juara juara AMERICAN NEXT TOP MODEL yang dah 11 season tu... ehh ye ke.. ke 12... what ever.. janji semua juara.... catwalk depan aku...

- last ada yang nak berikan hadiah kat aku tiket penerbangan ke Cocos Island.... hemm kenapa aku nak ke sana.. jawapannya adalahh.. biarlahh rahsia....

so gitulahh jawabnya dan tag ni mati di sini aje... coz aku tak tau nak tag sapa... nak nak pasal birthday plak tu.. nak tag si AdamArjuna si AgendaInspirasi... dia dah kena....tag gak ngan DivaLibrarian ni... so mati di sini saja tag ini...

so DivaLibrarian.. puas hati jawapan aku... aku harap ko leh tunaikan salah satu permintaan berangan superstar aku tu lehh.. ada masa lagi... birthday aku lama lagi... hahahahha.....

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

Mazwani 'Nafty' Ayu Binti Mazlan berkata...

Diva ke aku?


huhu.. oi. tag je ke? tanak blanje aku makan? jenuh dah aku tag kau konon hint* utk bday aku.



hehe.. thank you anyway menyiapkan tag tu utk aku.

KeMatZ berkata...

nak belanja macam mana...
time bday ko tu...
bukan ko berada di pahang ke...

hehehhe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin