Sabtu, 28 Mac 2009

One In A Million 3 - Konsert 6.......

.
so malam tadi.. aku sekali lagi turun ke ShahAlam untuk layan One In A Million 3 secara langsung di PAS ShahAlam... well seperti biasa ke sana ngan 2 member aku si Romie and Joker.... this week kitorang agak lambat sikit.. coz aku pun balik dari office agak lewat... dengan jammed bagaikan....

so sampai dah around kul 9... ramai dah masuk.. sure port biasa dah tak dapat... but... bila sebelum rancangan dimulakan.. finally kitorang dapat gak lahh port seperti biasa... tepi belakang juri... hehehhee.... memulakan rancangan seperti biasa... announcement untuk mengetahui siapa tersingkir di antara mereka 7 orang dibawah ini..

si Easther last week dapat immunity... jadi dia tidak perlu diundi kira dah selamat masuk ke top7..... and setelah undian ditutup... finally rakyat Malaysia... yang sememangnya bijak mengundi... telah menamatkan perjalanan nyanyian si Fify...

well tak ada rezeki nak buat macam mana... tapi tak apa... kita tak tau rezeki diluar macam mana kan.. pada Fify tabahkan hati teruskan perjuangan... wahhh.. dan dan ajhe aku ni ala ala macam guru kaunseling pun ada... erkkkk...

so selesai Fify perform... persembahan oleh peserta TOP7 pun dimulakan... seperti biasa pemegang immunity akan memulakan persembahan...

Easther

Rizu

Simon

Aweera

Amylea

Nine

Tomok

hemmm... well.. habis sajhe semua peserta membuat persembahan.... mereka akan mengetahui siapa pemilik immunity this week... as korang semua tahu.... this week si Tomok berjaya mendapat immunity... jadi apa lagi... begitu gembira penyokong penyokong dia.... yang lengkap dengan jersey Bola Jaring dorang.... hehehe.. sempat aku snap gambar dorang... hehehhe...

kat atas ni adalahh.. ketua pasukan... gigih sorang sorang pegang sepanduk.... hehehhehehe dan di bawah ni plak.... pasukan Bola Jaring ToMoK FC.... hehehehhehe... errkkkk macam mana ketua pasukan tu ada kat situ juga... erkkk....

hemm sepertia biasa... bila dah habis.. event.... kitorang lepak... berborak diluar.... sambil gelak gelak ketawa... sambil cuci cuci mata.. tapi tak ada sangat pun yang boleh dicuci mata ni... hehehhe.... so bila settle ajhe semua... snap snap picca... blahh and gi ke Tiapan....

gi lepak sebab perut lapar... finally setelah 3 kali plan... kali jadi juga.. kitorang ke Nailis Taipan... errkk aku pun dah berzaman tak gi.. siap sesat bagai.. salah masuk lorong... dan lagi satu yang tak membuatkan aku sentap... menu yang aku nak order... habis plak... citt...

lepak sampai kul 2gak lahhh then balik lahhh.... tido.... haahha.. so gitulahhh kekdahnya citer pasal OIAM..... so nantikan other storyMorry di HampehDotComZonE.......

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

ain hatikristal berkata...

hahaha!

kak nora gigih..ain salute!!

abg kematz..pasukan Bola Jaring Tomok FC besar tau..digeruni lagi..huhu..

yg dtg malam tu cuma sebahagian kecil..hehe

KeMatZ berkata...

ain...

hehehe memang gigih
ketua pasukan
bola jaring tomok fc ni...

wakakkaka

kunyeet berkata...

tak ajak pun....
sentappp!!!

KeMatZ berkata...

uols minat ke...
tak tau plak...
ingat minat AF ajhe...
hehehehe

NoraJoey berkata...

ape bola jaring lak??
futasal la....tak main la bola jaring..gurlz sgt..wkakakaka..
hampeh ko kematz amik picca aku dlm keadaan itu...
ko mmg superb dengkii kt aku kan??
muahahahhaa....

g makan tak ajak aku..itu psl menu ko nk tuh abis..padan muke..wkakaka

KeMatZ berkata...

sebab aku nengok memang kena ngan pasukan bola jaring wakakkaka....

lepak makan.... ko yang selalu balik awal... bukan nak lepak minum sama sama....

wakakkaa.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin