Rabu, 10 Jun 2009

Bila Groupie Beraksi Di Depan Lensa.....

.
habis wedding aku terus ke Kelana Jaya Putra Station... pickup si Zie and Arina dan seterusnya menuju ke Putrajaya... untuk sessi merembes depan lensa bersama groupie.... planning awal kononnya nak berkelah bagai... tapi finally decide duk possing depan lensa ajhe.. so.... layan kan gambar ajhe lahh...

- Mengatur Langkah -

- Possing -

- Melompat Keriangan -

- Belari Ke Langit -

- Kami Terus Melangkah -

- Lalu Belari Keriangan -

- Lompatan Bergaya -

- Lompat Dan Terus Melompat -

- Family Potrait -

- Ketika Senja Menjelma -

- Melangkah Pulang -

so macam itulahh bila sudah puas bergambar kami terus beredar ke greenbox untuk sessi menguji vocal plak... hehehhe... begitulah akhirnya berjaya juga sessi pertama Cikcur Mega Groupie yang pertama.... so maybe ada sessi seterusnya... bila dan di mana??? masih dalam perancangan....

so stayTuned for other story dari HampehDotComZonE.....

TakSangkaYe...
.

7 ulasan:

Caranthir berkata...

Ko nyer loncatan semua memang tahap gaban nyer lah! Kalau main bola, dah tentu2 score header banyak.

arina sativa berkata...

tak letak gambar uols berambut akar tu ker? hehehe

KeMatZ berkata...

carathir.... hahaha dan dan ajhe kan... ntah aku pun tak tau macam mana lehh tinggi macam tu... bakat terpendam kot..

arina... nanti next issue...
hahahah..

hudd berkata...

beb, ko kena TAG dgn aku la..hehe.. sila ke blog aku k. TQ

KeMatZ berkata...

hudd... tag... erkkk
wokkeh... nanti aku usha...

Adam Arjuna berkata...

ko byk lompat ni mesti turun berat badan kan..??

apa kata lompat dari tingkat umah ko ke bawah plak..?? bagus kan cadangan aku..

KeMatZ berkata...

tu lahh balik umah aku check kurang lahhh 5kg... tapi skrang dah up dah balik... choii kan..

idea ko tu menarik gak.. harus ilang terus semua kg aku kan...

hahahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin