Selasa, 2 Jun 2009

Akustik Pekan Frinjan 2.0

.
hemmm.... seperti dijanjikan akan ku sharingkan video yang aku capture time aku di Pekan Frinjan lepas.... well bila aku pikir pikir balik... mulai skrang (cehhh yek yek ajhe aku ni) aku rasa aku malas nak tepek or embed video youtube tu dalam blog aku... but aku just link kan ajhe dari blog aku ke youtube... amacam occay tak... so ni xperiment pertama..... hehehhe so layankan video yang aku capture occay.... hehehhehe




- Mysthicus -

Freedom
Bidadari











- Arus -










- Beeha -




















occay... amacam... kalau korang nak nengok videonya.. click ajhe pada tajuk lagu tersebut.... ok tak... heheheh kira ni percubaan aku untuk mengelakkan aku kekerapan membukat thread... volehh... hemm pada tajuk yang live at Pekan Frinjan tu.. actually aku tak tau tajuk lagu dia.... so if siapa tahu.. sila roger roger lahh yer....

ok stayTuned... for next storyMorry....

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

romi flizz berkata...

perghh style baru siut..

KeMatZ berkata...

sajhe ajhe nak buat kelainan.. coz dah letih.. tepek video..
nanti panjang berjela...
so bagi link ajhe..
wakakkaka....

Black's@ Amin Iskandar berkata...

Bro,

Yang perform tu Meor dan Black bukan Meor dan Nik....

He he he

KeMatZ berkata...

hemmm oh ye ke..

thanx 4 da info bro...

aku just follow dalam templete jer tu... hehehe

apa apa pun thanx coz sudi jenguk hampehdotcom ni... and drop a comment...

heheheheh :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin