Rabu, 3 Jun 2009

Live at Lepaq Cafe....

.
well.. seperti dijanjikan... akan aku sediakan link untuk clip video yang aku capture.... so korang layan kan ajhe ye... clik ajhe pada tajuk lagu tu.... senang..... kan... hehehhe layan...




Wani Ardy

* Askar
* Kaca Angkasa





















Dewa Lepaq

* No Woman No Cry
* Live at Lepaq Cafe
* Yellow












Mysthicus

* Sang Mawar Jingga
* Bidadari
* Freedom










Chot Ali & Afiez

* Intro
* Kawan
* Terlupa
* Warkah
* Tiada Tajuk






hemmmm.... gitulahh ye... if sapa tahu tajuk lagu yang aku tepek live at lepaq cafe... sila roger... coz aku memang no idea about that song occay..... yang ending tu tiada tajuk... kalau tak silap aku memang si chot ali kata tak ada tajuk lagi.... wakakka.. ntahlahh kalau ada yang tau rogger occay...

TakSangkaYe..
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

last song dr chot tuh mmg blum ada tajuk lagi..so takde tajuk la..huuhuh....
yg lain2 aku tak ingat la tajuk lagu dowang..klu ko bantai ape jerk tajuk pun aku percaya jerk..muahahaha

KeMatZ berkata...

hahahha.... kan...

tapi lagu kawan tu aku tak sure..
betul ke kawan.. atau kawan kawan..
wakakkaka..

nanti ko roger sama chot..
nanti aku edit back...
wakakkakak

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin