Sabtu, 1 Mac 2008

Nak Order Limau Suam.....

.
apa nak aku citer ngan thread ni.... hemm tapi actually pasal limau suam ni membuatkan aku ngan member member aku gelak besar malam tadi di satu restaurant yang agak nice lahh decoration dia.... dan memiliki beberapa cawangan lain....


aku pun baru tau ajhe ada cawangan kat area USJ.... aku ingat just kat Sentul... Belakang CM.... and Damansara Uptown... hehehhe so tempat dia biasalahh memang nice... but tak berangin tak macam Uptown nye... hehehhe aku lebih minat Uptown nye coz ada live band...

ok tutup citer pasal cawangan restaurant ni okk citer pasal LIMAU SUAM... hehehehe... so kitorang ni baru ajhe balik training bowling... so semua agak lapar... coz semua belum dinner... then set nak lepak makan situ.. coz kitorang traini
ng bowling kat Summit USJ...

sampai ajhe order lahh masing masing... one of member aku ni.. order lahhh

"Limau Suam Satu....."

then.... tunggu lahh hidangan masing ma
sing.... so sampai sampai ajhe... ada yang order pizza... nasi goreng sardin... meehoon singapore dan apa lagi ye tak ingat....

so member aku ni agak mushkil bila tiba tiba ada satu hidangan seperti dalam gambar ni... huhuhuhuhuh..... aku nak citer pun aku dah tergelak so nengok pic ni....


mula mula member aku sangka.... lemon tu nak di perah ke mee hoon ke apa... tapi pelik besar tu... APAKAH !!!... then dia terus hirup air yang terhidang sebelah lemon tu.... opss... air suam... then dia citer.... lahh ngan kitorang.... terus kitorang gelak...

apakahh takkan nak perah sendiri lemon tu dalam air tu.... cehhh... so member aku sorang ni tak puas hati... panggil balik dan inform pelayan kat situ.... then.... tiba plak air kedua... hehehehhe macam ni dia nye gambar.....


so korang rasa... apa rasa air tu... wakakakkaa... tampa gula... boleh... ala ala air suam tambah terus lemon tu... huhuhuhu sengal betul lahhh.. memang BIAK pelayan tu.... kitorang dah tergelak bagai... dan member aku yang sorang tu sekali lagi panggil dan kali ni air tu lemon tak ada just air... bila rasa baru lahh ada rasa air lemon suam yang rasa ntah apa apa ntah.....

hemmm sambil sambil tu... kitorang duk terpikir... andai kata kitorang order tembikai suam... adakah dia akan hidang air suam dan sepinggan tembikai... atau kitorang order mangga suam maybe dia akan hidang segelas air suam dan sepinggan mangga.... wakakakka....

apalah salah nye kalau menu tu tak ada... kitorang leh tukar air lain.. kalau kalau tak ada... tak payah nak gigih nak adakan juga... dan akan membuatkan kitorang gelak ajhe.... tapi nak buat macam mana kan... hehehehhe tapi aku memang band lahh nak order air suam apa apa pun nanti tak pasal pasal ajhe yang datangnye ntah apa apa ntah.... hehehe

gitu lahh citer nye.... pasal Nak Order Limau Suam... ehehehhe pandai pandai lahh korang teka restaurant apakah itu.. pada yang terlibat malam tadi... jangan lahh mention pasal nama restaurant tu... nanti ramai phobia nak ke sana.... huhuhuh....
.

4 ulasan:

kunyeet berkata...

wahahahaha....
kte pnah mengalami nasib yg sama....kat satu kedai kat Ipoh....
wahahahaha....last2 air tu kte buat basuh tangan.

Tanpa Nama berkata...

hahahaha...nak tahu ke restaurant pe..huhu..nak tahu kena la blanje i mkn kenny rogers..huhu...ika..

Adam-ArJuna berkata...

sengal..!

nhanania berkata...

pasni order limau ice lak
dpt sepiring limau ngn ice jer semata.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin