Rabu, 19 Mac 2008

SengaL..... Stress... Migrain.... NtahApapaNtaH

.
hemmm... kesengalan melanda dalam diri ini.... dari siang tadi aku duk memikirkan kehidupan ini.... dengan malam tadi aku duk tido awal sebab balik kerja ajhe around kul 7.... migrain aku mai.... actually aku dah mula rasa pening around kul 4.30 petang gitu.... olehh kerana banyak kerja aku buat... ku teruskan jua Jebat....

around 7 aku packing bagai and balik.... kepala ku still lagi berat ala ala nak pitam pun ada... but ku gigihkan juga mendrive kereta ku itu... balik rumah.... sampai rumah... dah lahh migrain.... pc aku buat hal plak.... start start tak lehh.... apa kes.. nak kata ram problem aku dah godek godek dah.... then try tanya Gan.. dia kata maybe power supply aku kureng power...

damm.... kalau betul harus kena beli power supply... ada ada ajhe dah lah aku tengah sengkek ni... so aku menggunakan ajhe laptop office aku ni... oleh kerana kepala ku memang tak larat nak layan... aku pun memakan sebiji Uphamol500.... ubat yang akan aku makan kalau aku sakit kepala.... terus flat.... sedar sedar alarm aku berbunyi menandakan aku kena gi kerja...

tadi seharian di office... hemmm agak pressure ok kerja.. dengan nak buat flow diagram apa kejadah bagai.... dengan boss ada plak... hemmm but after lunch ajhe.... dia kluar gi meeting tak tau kat mana... so buat kerja dalam keadaan relax balik... but tiba tiba kepeningan kepala ku melanda.... tak tau kenapa....

around kul 5.30ptg tiba tiba MD aku gi order Dominos Pizza plak... sajhe ajhe boss ni tak nak bagi kitorang balik awal lahh tu... so dah melantak pizza... aku pun dah settle kerja aku... around 6.45ptg aku cabut lahhh... sempat gak aku layan satu part Sinderela Episode 7 hehehehehe....

then sampai rumah... pc aku still tak lehhh guna... so aku skrang ni memblog menggunakan laptop..... tak tau kenapa ada certain function yang tak bolehh digunakan ... hampeh dot com sungguh.... hemmm duk surfing surfing.... aku terbaca pasal kabinet malaysia... hemmmm tu lahhhh senarai yang akan memimpin negara dalam sepenggal ini... mean 5 tahun...

tiba tiba aku tertarik ngan pengguguran Rafidah Aziz.... hemmm kenapa dia digugurkan... aku bukan lahh nak emo ke apa... actually aku tak kisah pun dan tak pernah peduli pun siapa yang akan dijadikan menteri ni bagai... hanya memerhatikan ajhe.. cuma kali ni memang pelik... dan yang bertambah pelik... si Sharizat lehh dijadikan penasihat menteri... wahhh dah ala ala Lee Kwan Yew plak... heheheh dah lahh kalah... tapi pada aku... inilah Sandiwara Politik Malaysia...

arghhhh peduli lahh apa nak jadi... heheheh pada aku WHO CARES... aku pun mengundi pun tak... huhuhuhu.... tapi skrang ni aku memang bertambah sengal... bila coverage Maxis ni... macam Hanjing Shial bin Pukimak Yahudi betul..... lembab sungguh.... bayar nak cepat... lambat 2 minggu dah potong.... tapi service... macam PukimaK.... ni aku memang emotional ok....

dah lahh aku dah mula stress... sengal.... pening... migrain semua ada.... alamak Uphamol500 aku dah habis... keluar dulu pergi beli.... ok lahhh caloo..
.

2 ulasan:

mylittleparade berkata...

miahahha...kems aku rasa ko mengalami pertukaran hormon kot..muauauhahaha...hemoh hemohhh

KeMatZ berkata...

hemmm ntah lahhh tapi sejak akhir akhir ni ada ada ajhe tak kena pada diri aku ni... wakakkaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin