Rabu, 5 Mac 2008

5 March....

.
Ada apa ngan 5March ni... hemmm tarikh ni merupakan ulangtahun... hemm boleh ke aku sebut ulangtahun.... anniversary hemmmm apa yang aku kalut ni dan apa point aku sebenarnya... ok lahh just nak inform... 5March... Setahun dah aku bestatus sebagai seorang pekerja.....

tak sangka kan pejam celik pejam celik... setahun... dan tak sangka gak dah 2 company aku kerja... huhuhuhu..... dan dalam diam diam... aku pernah berkerja di 3 Client Site... huhuhuhu tak sangka beb... dan kini aku balik semula ke main office kerja kat main office...

tapi tulahhh dah setahun kerja... apa yang aku ada... hemmm simpanan... hampeh lahhh.... harta jauh sekali... awek perlu ke aku mention benda ni.... hemmmm kenapa ye... target banyak lagi tak tercapai ni... hemmm.... macam mana... maybe aku still tak ada focus kot... tu lahh kekdahnye....

kadang kadang aku jelous gak ngan member member aku.. tapi tak nak lah jelous sangat dah rezeki masing masing kan... ialah... baru kerja beberapa bulan.. dah ada kereta.... dah boleh beli rumah... dah boleh nak kahwin (nikah... nanti korang pikir lain)... dan ada yang dah ke oversea... ke korea... ada yang kena hantar ke dubai...

hemmmm aku masih lagi di sini... tak apa... maybe one day... rezeki aku siapa tahu kan.. hehehhehe.... apa apa pun... aku bersyukur dengan apa yang aku ada... dan yang penting.. aku happy... huhuhuh.... dan tak menyusahkan orang lain... aku enjoy ngan hidup aku ni... but mulai hari ni kena lahh menyimpan beb... coz tiba tiba ada benda yang memaksa aku menyimpan....

hehehehhe.... so oleh itu.... marilah kita layan clip video ni aku dapat dari youtube..... Persembahan Meet Uncle Hussien... La La La Kerja... huhuhuhu


Credit video to
himuzik


8 ulasan:

sukahati berkata...

... but mulai hari ni kena lahh menyimpan beb... coz tiba tiba ada benda yang memaksa aku menyimpan....

ko nk kawen eehhh?????? :D

nhanania berkata...

wahh zam happy workday
leh ckp camtu x?
kne celebrate tuh..

kunyeet berkata...

apakah benda yg memaksa itewwww.........

KeMatZ berkata...

sukahati... and kunyeet.....

biarlah rahsia... wakakakakka

hemmm nany... tu lahhh aku pun tak tau nak celebrate apa... just nak gi makan mee kari ajhe lahhh wakakakka

adulstrike berkata...

wah..kagum la aku ngan ko kematz.dah 2 company ko keja eh..aku ni masih terperuk kat 1 company jer..bosan tul..

KeMatZ berkata...

adul.... ala aku tukar company pun coz ada reason beb.... kalau tak ada reason ntah ntah aku pun masih di sana... hehehehehhehe....... ko lain boss memang sayang kau.. huhuhuh

hazifah berkata...

alalallala~~
marilah mari...marilah mari~~
kita menyimpan
ahahhaha (^_^)V

KeMatZ berkata...

menyimpan untuk masa depannnn

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin