Rabu, 16 Januari 2008

Farhan - Moga

.


- Farhan -

Tak tau kenapa aku nak tulis pasal lagu ni.... bila aku duk layan youtube tiba tiba terlihat clip video ni..... memang layan.... single kedua dari one of bekas student AF yang aku minat.... Farhan.... lagu MOGA..... bila aku layan... memang feel..... hehehehhe so aku nak tepek kat blog aku.......


credit video ni to sharimie

===========================================

- Superb -
==============================================

Ni pula lirik lagu dia ..... layan......

Moga kau tenang
Moga kau riang
Ditiap jalan
Ditiap ruang

Moga hatimu tidak keliru
Dalam memburu impianmu
Moga kau tahu yang mana satu
Untuk kau sentuh dan kau tuju

c/o
Jalan kau pilih moga yang terbaik
Jalan yang bakal memberimu bahagia
Jalan yang tidakkan mengundang derita

Aku iringi dengan restu dan doa
Semoga kita akan bertemu semula
Moga.. bertemu semula

Moga harimu selalu terang
Moga kau temu kedamaian

Jangan kau lupa dimana kau bermula
Jangan berdusta pada yang setia
Moga.. tiada yang terluka

Biarpun dikau jauh
Manapun kau berlabuh
Kuharap hatimu kan tabah
Dan jangan sesekali kau berubah
Moga kau tetap seperti yang dulu

Jalan yang tidakkan mengundang derita
Jangan kau lupa dimana kau bermula
Jangan berdusta kepada yang setia
Moga.. tiada yang terluka

Moga kau tenang
Moga kau riang


lirik di cilok dari: http://liriklagu-songlyrics.blogspot.com
==================================================

- Marvelous -


Begitulahh citer.... Suara minah ni memang best pun nak nak bawa lagu rentak JAZZ memang aku suka dengar........ Teringat plak zaman dia kat AF dulu.... Still Got The Blues and Spain tu.... perhhhh memang superb..... Go Farhan.. Alahai.....

Lupa plak aku.... credit photo to Aleng ok.... coz dia yang snap pic ni... time one of event yang weols join.... hehehehehehhe.......
.

9 ulasan:

ena berkata...

zam...lagu nie cam kene je dgn aku...ngeh..ngeh..ngeh...

sukahati berkata...

eleh...die pon jiwang jugakk ckp org ...whistling

KeMatZ berkata...

ena.... celah mana kena ngan kau... hehehehehehhehe


sue..... ala sue aku ni terpengaruh ngan ko lahh ni... dulu ko gak pengaruh aku dengar sofaz....

hehehehehehhe

Adam-ArJuna berkata...

nice lyrics anyway...

bagus tul penulis liriknya...kagum aku..

nany berkata...

aku xmo komen psl post ko ni
aku x layan lagu2 cenggini.
zam ko nyer theme sm ngn cris la zam..
ape daa korg ni..

KeMatZ berkata...

nany.... aku pun tak tau sebab aku just guna templete diberi... wehh mana nak cari theme lain... hehehehhe

sharimie berkata...

hi...i'm the owner of this video.
glad you like it...
Layan...

KeMatZ berkata...

hai sharimie....

thanx kerana sudi jenguk my blog... hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin