Selasa, 22 Januari 2008

Sedih dan Pilu....

.
Aku tak tau kenapa aku buka thread ni.... dan aku tak tau sebenarnya nak letak tajuk apa... so just letak ajhe.... Siang tadi time aku duk buat kerja di Client Site aku UIA.... tiba tiba handphone aku bergetar... kerana aku set silent mode..... then nengok ONE MESSAGE ....

tup tup aku dapat berita member aku masuk hospital malam tadi..... kat ampang puteri... then aku tanya balik but pengirim sms tidak tahu kenapa.... so aku just inform aku akan gi jenguk after kerja..

habis kerja... aku terus shoot ke ampang puteri.... naik ke wad tingkat 5..... then aku nengok sahabatku itu terlantar tak bermaya.... aku yang pilu melihat hampir gagal menahan sebak dihati dan hampir menitiskan airmata ku.... nasib baik ketika itu ada makcik sahabatku ini.... so dapatlahh aku control perasaan aku...

keadaan sahabatku tu jauh seperti apa yang kulihat sebelum ini... badan nye susut sangat... aku hampir ingin saja memberi sedikit daging dari badanku tapi apakan daya ianya hanya angan yang tak pasti mampu aku lakukan..... setelah hampir sejam melawat... berborak..... aku pun gerak.....

sepanjang perjalanan aku duk memikirkan dan berdoa agar sahabatku itu cepat sembuh..... dan aku mengharap sesiapa yang membaca thread ni doakan lahh agar sahabatku cepat sembuh dan pulih sediakala..... InsyaALLAH.... amin....

.

4 ulasan:

Adam-ArJuna berkata...

aku sentiasa doakan kesihatan dia zam...aku nak dia kembali macam dulu balik supaya kita sumer boley lepak...sembang..makan..minum macam yg pernah kita buat bersamanya sebelum ni.

rindu bila terkenangkan setiap masa kita bersamanya dulu..

harap dia akan sembuh..wpon lambat..tapi tetap aku berharap..

amin....

KeMatZ berkata...

itu.... sama sama kita berdoa agar dia cepat sembuh... dapat kembali active macam dulu... boleh lepak lepak mengeteh...... dan kita tawakal ajhe lah....

InsyaALLAH..... amin....

nany berkata...

die sakit ape zam? smpai kurus gitu?
xkn ko da g lawat die pun xth die sakit ape?
kwn aku ni lak warded sbb radang paru2. die x smoking pun.. sblm ni batuk giler2 nyer kuat.. kalo dok dlm gua confirm mengaum bunyi die..

KeMatZ berkata...

paru paru berair... hopefully dia sembuh seperti biasa.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin