Jumaat, 11 Januari 2008

Siapa Tiru Siapa.....

.
Hemmm.. oleh kerana ada permintaan so aku buka juga topic ni... benda ni berlaku time aku ngan member member aku gi melawat Bukit Malawati kat Kuala Selangor. Hemmmm....
kat atas tu ada satu keunikkan... bukan apa... kat atas tu ada banyak monyet... tapi aku tak tau lahh ni monyet spesis apa..... so aku tepek pic di ok.....


so keunikkan yang aku katakan tu ialah.... hemmm cuba korang perhatikan anak dia.. kenapa berwarna oren... hemmmm so ada lawak antara member member aku kata.... kecik lagi.. jap lagi dah besar berjemur... gelap lahh dia..... ada ada dorang ni....

tapi another point.... yang menyebabkan aku nak tepek topic ni ialah... cuba korang perhatikan rambut monyet... tu stylo tak... ala ala punk kan... hemmm so kitorang duk terpikir... siapa tiru siapa.... adakah monyet ni tiru manusia... atau manusia tiru monyet... hemmm ntah... hehehehhe tapi memang unik...

monyet ni pantang nampak orang bawa makanan... sure dia rapat... dan akan mintak.... dan menurut pakcik gerai kat situ inform... kena carefull ngan monyet ni.. coz dia suka rembat camera and handphone kalau letak bersepah... nanti dia godek godek dan buang dari atas pokok... maka berkecai lahh ye...

so kalau korang nak nengok live gi lahh sana...

adios....
.

3 ulasan:

kunyeet berkata...

wahahahaha...... terus aku terasa cam nak tukar feveret kaler...xmo kaler oren dah pasal takut semua benda aku yg keler oren bler dah tua tukar jadi kaler kelabu hitam....wahahahaha....takut aku!

mylittleparade berkata...

1)kemat, aku rasa anak monyets tu dye bulu dia kot... hahahha...

2)takpun mak monyets tu dapat anak monyets tu dari tepi jalan

3)anak monyets tu spesis anak org utan???

fening!

sukahati berkata...

itu ank angkat die laaaa
tp tgk die dok gayut kt mak dia...ank susuan kot...haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin