Khamis, 3 Januari 2008

Owner Kereta Yang Langgar Kereta Aku

.
Finally dapat gak aku trace owner kereta yang langgar kereta aku ni... ni dia details dia kat bawah... cina rupanya mamat ni.... hemmmmmm apa aku nak buat ngan details dia ni... hehehehhe apa apa ajhe lahhhh........

Nama : Kong Lim Lim
Kenderaan : Honda City
Kad Pengenalan : 690109-01-5345
Alamat : 35,Jln Merah,Taman Bukit Mor Baru,84150 Muar,Johor

orang Johor tu.... hemmm ntah lahhh lantak lahh ko... hopefully ada orang yang langgar belakang ko dan lari tinggalkan ko... so baru ko tau perasaan sakit hati dia macam mana...
.

2 ulasan:

kunyeet berkata...

en kematz,ko wat repot polis la. cter sume kejadian yg berlaku. just to protect yourself. biar polis ada rekod. mana tau yg langgar ko tu memang org jahat. ada motif lain tp masa tu tak sesuai nak teruskan motif dia sbb line x clear ataupun muka ko garang sangat ke. ntah2 dia memang selalu wat camtu kat orang lain ke....ntah2 memang polis tgh carik dia ke...tak pun, ble dia tgk ko cam garang, dia plak p buat repot polis tuduh ko yg road bully dok kejar dia ke...haaa.....kalo ko buat polis repot siap2, atlest ko dah ada perisai.........

KeMatZ berkata...

hemmmmm.... tu lahhhh aku ingat nak buat tapi dah lebih dari 24hours member aku cakap nanti aku kena denda... hehehehhehe so aku abaikan ajhe.... hehehehhe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin