Rabu, 23 Januari 2008

Kelip-Kelip Kg Kuantan ... Kuala Selangor...

.
Cerita pasal thread ni... hemmm baru ajhe tadi aku gi... balik balik terus update blog... coz nanti esok aku ad
a event lain... hehehehe planning ni actually bila member aku tanya apa nak buat cuti thaipusam ni... oleh kerana aku ada urusan... so aku sajhe ajak dorang gi layan Kelip Kelip.... tempat yang kitorang nak gi time ke Bukit Malawati last time....

Gerak ke sana around kul 9.... coz aku baru
sajhe balik ziarah sahabatku di hospital... then sampai area sana around kul 10malam... then sampai duk menanya orang mcam mana cara nak gi nengok kelip-kelip....


then bayar 10hinggit seorang.... ambil jacket keselamatan... maklumlah nak naik sampan kan... hehehehehe then naik sampan lahh then ada sorang brother ni yang dayung sampan kitorang tu....


bila dah ada atas sampan.... sambil layan kelip-kelip yang memang menarik cuma tak banyak time tu... brother sampan tu ada cakap kalau nak nengok banyak time around after maghrib.... lagi pun tadi kitorang gi time bulan mengambang... so terang....

actually kat situ tak leh nak snap gamb
ar... tapi kitorang slumber ajhe snap... tapi memang tak dapat pun nak snap kelip-kelip... tak nampak apa pun.... so finally kitorang yang bergambar ala ala gambar naik sampan gitu... heheheheh.....


habis layan.... kitorang pun kembali ke jeti... memang menarik lahhh kelip-kelip tu..... hehehehehe.... after layan tu... kitorang pun gerak balik.... singgah makan kat shah alam.... habis makan aku pun balik.... sampai rumah around kul 2pagi.... hehehehhe balik terus update blog.....

so layan.....
.

4 ulasan:

CHIC-HANDSOME berkata...

great week

KeMatZ berkata...

thanx... 4 da comment...

hazifah berkata...

mana gmbo kelip2 nyer?
ahahhaha

KeMatZ berkata...

kelip kelip nye nak ambil macam mana... pakai flash hilang lampu dia.. tak pakai flash... blur ajhe.. nanti ada yang comment ala itu aku edit ajhe.. so aku tak letak lahhh hehehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin