Isnin, 28 Januari 2008

Anugerah Juara Lagu Ke 22...

.
Aku layan Juara lagu ni live.. hemm dapat 4 ticket dari member aku KakCharm.. So pada mulanya ajak si Aleng, Ika and BroSerp.. tapi Ika and BroSerp tak dapat join coz masing masing ada hal malam tu. So aku ajak si Dida and Ana sebagai ganti tempat dorang..

So berjumpa di Stadium Putra.. Nak snap gambar time purple carpet tak dapat coz hujan. Just dapat gambar Maya Karin ajhe hehehehhe..... So terus naik and duk sebelah kiri. hemmm selain kitorang berempat. Si Mally pun ada gak dia mai ngan member MPP dia. Siapa nama dia aku lupa plak nak tanya... hehehehe.

8.30malam start lah event dan berakhir pada 11 macam tu sebelum keputusan diumumkan ... so korang semua dah tau kan siapa menang bagai... hehehehehhe

habis event kitorang duk gi bawah ke stage and snap pic.. heheheheh biasalahkan... dah puas ambil gambar... ngan artist bagai... then gerak... lepak minum dulu kat McD Petronas Sungai Besi. Lepas tu around kul 2.30pagi gak lah aku sampai rumah... hehehehehe....

pada aku AJL ni... kali ni memang semua oklah.. persembahan semua mantap.... yang gantikan penyanyi asal pun good job.. Tahniah pada Bob kerana berjaya membawa lagu Kasih Tercipta dengan baik sekali... begitu juga Fiq... bagus... walaupun just seminggu baru dapat tugasan tu kan.. tapi korang tidak mengecewakan penonton....

Pada aku... Jac and Lah... memang superb... aku suka sangat.. dan aku sokong bangat korang dapat Vocal Terbaik... So apa apa pun tahniah pada Extranged, Nora, Sahri kerana berjaya menjuarai kategori masing masing. Pada raja sms memang aku dah agak dah dia memang akan menang persembahan terbaik kerana ada undian sms kan... tahniah... walaupun pada aku performance Siti lagi and performance Jac & Lah lagi better than...... no comment..... heheheheh

So Finally tahniah pada Extranged kerana berjaya Jadi Juara Lagu... AJL yang ke 22....

Tahniah...
.

6 ulasan:

hazifah berkata...

whow..ko ader kat AJL? awat aku x nmpak ko jln kat purple carpet tuh kat tv ri tuh? ngehehee

sukahati berkata...

kata paparazzi....skit jer gmbo?

KeMatZ berkata...

tak kan nak tepek semua kat blog ni... heheheheh lagi pun banyak blur... maklumlah camera aku tak dapat nak zoom habis....

hazifah berkata...

kata camera cenggih thp gaban...xleh zoom ke?hehehe

zack82 berkata...

Blah ar tak ajak aku..ko g nengok tu kat opis aku je tau..cit!

KeMatZ berkata...

ko mana minat benda benda macam ni... kalau konsert AF ko minat lahhh hehehehehhe.......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin