Ahad, 3 Ogos 2008

Gempak Selebriti Astro Di JJ Bukit Tinggi Klang..

.
Gempak Selebriti Astro... wah... kali ni diadakan di JJ Bukit Tinggi Klang... so semalam... on 2nd August... aku bersama NDR... MessyManager.... dan Bai.. telah pun pergi ke sana... sebab... sebab apa lagi.. si Adik kitorang tu perform lahh.... hehehehe....

actually aku tau bila aku baca kat forum lahh yang menyatakan dia ada kat sana.. so sajhe call MessyManager kot kot dia gi ke apa... then kebetulan dia gi... ngan si NDR and Bai.. aku apalagi sibuk lahh menyentil... wakakak.. so si MessyManager telah pickup aku di area rumah aku.. heheheheh...

so sampai ajhe kat JJ Bukit Tiggi Klang... si MessyManager and Bai.. lapar... so kitorang gi makan... dulu.. hehehehe... lagipun performance adik belum tiba lagi... so makan lahh dulu... kitorang pekena PIZZA... nyum nyum... walaupun aku time tu agak kekenyangan coz... aku dah pun lunch sebelum tu...

so aku ala ala makan ala kadar ajhe gitu... apa apa pun thanx pada NDR... coz open table... semoga rejeki mu bertambah murah... hehehehe.... settle ajhe.... kitorang pun gi lahh layan... persembahan DeMuzikal... Gempak Selebriti AStro.... heheheh... so aku pun cari port untuk snap gambar... dan capture video....

so.... kebetulah.. si Adik perform... dalam satu scene dalam DeMuzikal tu..... apa dorang bagi nama scene tu ye... ha... Akademi Fantasia Harapan Kesian.... hehehehehe..... so selain Adik... ada 4 lagi artis AF yang perform.... iaitu.... Hazama.... Idayu.... Shawal... dan Riz.... heheheh... layan gak dorang nye performance ni....

settle ajhe scene Akademi Fantasia Harapan Kesian.... so continue ngan pelbagai... lakonan dan nyanyian... hehehehe ada lahh juga beberapa video yang aku capture.... heheheh nanti akan aku sharekan ye...

so around kul 5 macam tu kira persembahan DeMuZiKaL ni pun tamat... heheheh watak utama dalam DeMuzikal ni... siapa lagi kalau bukan si Zahid... Edlin dan Afiq..... serta dibantu oleh.... Jeff (ye ke nama dia jeff ke nama samaran dalam lakonan ajhe.. whocares...) Hazama, Reza dan Akma... selain Alam Kadir... Fitri... Shawal... Idayu... Candy (semakin comel aku nengok...) Nora... Farhan... yang terlibat di bahagian persembahan nyanyian....

hemmm pada aku.... actually DeMuzikal... ni memang menariklahh... kira bagus gak Idea dorang buat ni.. sambil berlakon sambil Menyanyi... kira ni kali kedua aku layan.. before ni time kat final AF6... aku tak focus sangat... coz busy jaga booth... (ye ke.... heheh).... hehehehe....

so settle ajhe.. kitorang pun beredar... si MessyManager... pun drop aku balik coz malam nanti aku ada suprise party bday member Resident17 aku..... so aku tak dapat join dorang meroyan after that... hehehehehhe..... so gitulahh tamat citer pasal GSA... DeMuZiKal di JJ Bukit Tinggi Klang....

...video nanti aku akan sharekan kemudian ye.... tunggu....

TakSangkaYe.
.

3 ulasan:

hudd berkata...

MessyManager? huhu...
ok la tuh (saida style)
Rewdah jew (totoni style)
Layanzz....(fafau style)
aku xdpt dtg sbb meroyan smp ke subuh....
tp hati ttp sokong budak kecik tuh..

Tanpa Nama berkata...

kematzz...

wah..cm glemer laks aku ekk..maklumlaa..aku lar taxi driver yg gigih mengutip korg dr utara sampai laa ke selatan..huhuhuuh..ko ske kan cara aku drive?siap jerit2 lagik..lenkali bleh arr gi trip ngan aku lagik...

KeMatZ berkata...

hudd..... ko tak nak berkenalan ke ngan MessyManager.... heheheh..... ko buat apa sampai ke Subuh... aku pun sampai ke subuh gak meroyan ngan Samsons... heheheh

hehehe... MessyManager... tu lahh aku suka cara ko drive... seronok aku jerit jerit... wakakkaka.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin