Ahad, 17 Ogos 2008

Lepaking at Rumah KakGie

.
hemmm hari sabtu... on 16hb.. kitorang telah dijemput oleh kakgie.. untuk mai umah dia... ada makan makan... hehehehe almaklumlahh kakgie dah rindu ngan kitorang semua... sebab dah lama kitorang tak hang out bersama... so... planning ngan si Lolly around 2.30 kat umah kakgie...

but finally around 3 petang gak.. baru aku sampai.. tu pun duk melepak buang masa kat Petronas dulu... hehehhehe.. dan dan ajhe aku ni.. sampai nengok hadek, Afza dan member dia dah ada... si Lolly pun dah ada... hehehehhe... then lepak lepak jap.. then si Lisa pun sampai... so apa lagi.. makan time.. hehehhe..

menu hari tu adalahh Laksa Johor... hehehehhe aku memang jarang pun makan laksa johor.. hehehehhe.... walaupun aku Johorian.. wakakkaka.. dan dan ajhe kan.. wakakka aku just makan Laksa Sabah... ehh ada ke Sabah Laksa.... heheheh....

nengok si Hadek ngan camera dia... bersedia untuk in action gitu.. then si Arina pun sampai time kitrang duk lepak makan and borak borak... hemmm dan yang best nyer.. time duk makan makan.. Kakgie bagi hadiah... wahh.. seronoknya dapat hadiah Birthday... Thanx Kakgie..... apa lahh aku dapat dalam tu ye....

selain kitorang around kul 4 macam tu hadir lagi 2 orang siapa ye.. hehehhe si Lan Daniel... ngan Siti apa aku tak sure.. sorry ye tak ingat nama... just dengar kakgie panggil siti ajhe gitu.. hehehe.. bila si Lan ni dah mai.. apa lagi.. mula lahh duk bergossip bagai.. wakakkakak.. and duk citer pasal event malam tadi.. wakakka.. gelak gelak...

so aku, lolly and arina ada agenda lain lepas tu... so kitorang mintak diri dulu.. sekali nengok lisa afza hadek semua pun nak minta diri dulu.. so tinggal lahh si Lan ngan Siti.. heheeh sebab dorang mai lambat kan.. so sebelum gerak balik sempat bergambar....

- sukanya dua diva ni -

The Groupie and LanDaniel & Siti

so settle kitorang pun gerak lahh menuju ke arah agenda masing masing... heheheh nak tau apa agenda seterusnya tunggu next thread ok... ops lupa nak tau apa aku dapat dari kakgie... tu dia gambar dia... wah... suka aku... hehehhe lagi sekali THANX KAKGIE.... hehehehhe amat menghargai pemberian ini....

so gitu lahh ye... citer nye... so nanti next thread.... apa dia agenda aku bersama si Lolly and Arina... heheheh... tunggu.....

TakSangkaYe...
.

8 ulasan:

arina sativa berkata...

eee nyampah tawww!hahahah...

KeMatZ berkata...

arina... kenapa menyampah... wakakakkaka

arina sativa berkata...

iols bukan diva okay!wakakaka
macam gelak jahat jer haku n lolly tu

hudd berkata...

http://hudd-dot.blogspot.com

g ke blog aku..ada something 4 u...

awieworld berkata...

huhuuh.sadis....aku tak di ajak sama....huhu....arghhhhhhhhh....!!!!

awieworld berkata...

aku tak diajak sama....huarghhhhh!!!!

KeMatZ berkata...

arina........ wakakakka gelak jahat biasalahh.. korang memang pakar bab ni..... diva sangat...

hudd... nanti aku masuk....

awie... hehhehehe..... opsl terlupa plak....

kunyeet berkata...

wei...mana leh consider grupie....iols xde....
waaa.....nak laksa johor gak!!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin