Selasa, 26 Ogos 2008

1st Anneversary MyBoo

.
hemmm... hari merupakan ulangtahun yang pertama myboo aku... hemmm tak sangka plak dah setahun dah myboo ni ngan aku... hehehehhe memang tak sangka... aku harap myboo ku ni.. senantiasa sihat hendaknya... ok.... heheheheh

MyBoo 2608

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

gidong berkata...

Share2lah kek nya ya kalau ada huhu

KeMatZ berkata...

hehehe... kalau ada kek pun sudah pasti didalam perutku... hehehehe

Syad berkata...

hahaha... myboo ek? ingat ape..

gidong berkata...

Dasar ............

KeMatZ berkata...

syad... ko ingat apa hehehehe.... ni lahh first wife aku... heheheh....

gidong... hehehehe macam mana mau bagi... tak apa lahh ada masa aku belanja ko mee ketam di william... wakakakka.... wah dan dan ajhe...

hudd berkata...

mati2 aku igt GF ko..ampess je..pe lagik..kasik tukar la rim ke.. pasang bodykit passo ke...skirt ke..kasik hadiah kt yOurbOO..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin