Sabtu, 2 Ogos 2008

Samsons LIVE at Republic Sunway Pyramid

.
hemmm kali ni nak citer pasal Samsons LIVE at Republic Sunway Pyramid pada Jumaat Malam lepas bersamaan 1st August..... so actually aku tau event ni pun dari member aku si Lolly... so oleh kerana pada jumaat lepas aku ala ala banyak sangat kerja... dan ala ala nak hilangkan stress... aku pun join ajhe lahh dorang....


event dijadualkan start kul 9... tapi normallah kan.. mana pernah ikut time pun.. wakakkaka... so aku sampai aje si Lolly tengah tunggu aku depan pintu masuk Club Republic... hemmm so register bagai apa semua... masuk nengok si Inspire... dah sampai.. selain Inspire member si lolly si Reen... (DieHardFans Samsons) and Ella (tul ke nama dia ella).... pun ada ngan beberapa lagi aku tak kenal.. tapi dorang one click lahh...

hemmm.. gambar atas ni sekadar hiasan ajhe ok... heheheh sajhe ajhe buang masa menunggu performance nak start.. so tak ada kerja apa lagi duk snap snap gambar ngarut lahhh.... hampir sejam lebih gak tunggu .... finally around 1020 kot.. baru start.... dengan persembahan pembukaan... wah.... oleh band Malaysia.... Estranged... memulakan persembahan.... layan...

look si Rich... nye performance memang bertenaga.... heheheh seronok layan... aku tak ingat lahhh berapa lagu dorang perform.... kalau tak silap aku 7... or maybe 8... coz aku ada capture 6 persembahan... dan aku ingat aku tak capture dorang perform lagu Itu Kamu... sebab aku dah agak dia akan lebih menyuruh peminat yang nyanyi.... hehehehehe....

settle ajhe performance dari Band Estranged.... Band yang dinantikan pun memulakan performance dorang..... hemmmmm Band Samsons.... heheheh memang layan dorang nyer performance....

hemmm.... Samsons... plak tak silap aku perform 10 buah kot... perhh ke lebih ntah.. tapi apa yang aku tau dorang siap tambah another 2 song untuk memenuhi permintaan peminat yang hadir.... wahh.. memang selute... lahh kat korang.... hemmmmm memang hilang stress kerja aku dibuatnya....

settle ajhe event tu... aku telah join buat kerja gila... si Reen, Ella dan Lolly telah mengajak aku untuk lepak jumpa ahli Samsons di tempat dorang menginap.... boleh.. aku ikutkan ajhe.... hemmmm so... sempat lahh sembang ngan vocalist Samsons... si Bams dan Irfan pemain gitar... heheheh.....

look... sempat aku bergambar dengan penulis lirik lagu Inkar.. nyanyian Bunga Cinta Lestari... wahh... dan dan ajhe... aku ni... heheheheh... settle ajhe tu.. kitorang pun gerak pulang.... and lepak kat SS2Murni melantak.... heheheh... tapi apa aku nak cakap.. malam tu memang hilang stress aku... hehehehehhe..... maybe after this aku nak gi layan Pesta Malam Indonesia.. yang akan diadakan di Bikit Kiara... hehehehehe...

ok lahhh.. gitu lah citernya... so nanti akan aku sharekan video yang aku capture ok.. so nantikan ajhe.... so sebagai penutup aku menepek satu gambar hiasan... hehehehehe... sajhe ajhe.... ok layan....

- Sekadar Hiasan -

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

nhanania berkata...

weh mkn kt SS2 murni..
lps ni try la plak mkn kt mn william tmn mayang. nasi goreng ketam.. mmg kaw kaw arh

hudd berkata...

awekss....

KeMatZ berkata...

nany...... william aku pernah gak try... hehehhe makan chicken supreme kalau tak silap.. tapi jangan sesekali ko try test itu sayur dia... memang tak sedap....

hudd.... aweks... mana aweks.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin