Jumaat, 22 Ogos 2008

Dapat Award....????

.
Masuk blog si Hudd tup tup nengok aku telah dianugerahkan Award ini... hemmmm apa apa pun thanx pada Hudd yang sudi menganugerahkan award ini....


Rules of this award are :

1. Put the logo on your blog.
2. Add a link to the person who awarded you.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Add links to those blogs on yours.
5. Leave a message for your nominees on their blogs
.


Love to sharing this award with...

Gidong
Adam Arjuna
Sue SukaHati
Azlan Daniel
EnKos
Mazwani Ayu
Masnoni

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

Kos Serani berkata...

"TAK SANGKA YA...aku pun ko bagi award juga kematz heh heh heh"

gidong berkata...

HEhe tu saya dalam list dah kena bagi award ke sekadar calon ? hehehehe

KeMatZ berkata...

Kos... hehehe ko nyer blog kan berinformasi... wahh.. dan dan ajhe aku...

Gidong... pada aku aku dah anugerahkan lahhh... sebagai calon pun boleh gak... ala ko lehh menang lahh... ko kan jejaka terhangat di kepulauan borneo... wahh....

mesin.masa berkata...

blog aku takde pown...

KeMatZ berkata...

mesin... mula mula aku mau gak bagi award utk ko... but... aku blog ko still not my list... next time aku akan calonkan ko.. hehehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin