Selasa, 19 Ogos 2008

Bowling Starz Fun Bowl......

.
aku dapat invitation untuk join tournament ni kalau tak silap aku last week time diddy fc nyer bowling tournament.... tapi time tu ramai tak sure nak turun... coz masing masing ada hal... then dalam hari hari terakhir.. si zakee telah mengonfirmkan Ebi FC hantar 2 team... hehehehhehe.....

hemmmm so kali ni aku sekali lagi berentap mewakili EbiFC2.... wahh gitu sinonim ngan aku team ni... hehehhee.... so event ni diadakan kat Mines Bowl.. kat Sri Kembangan... hehehehe... event start around kul 1030 after register bagai.... hemmm... but kali ni tak ramai team yang berentap....

actually aku tak sure... kenapa tak ramai pasukan hantar... sama ada kurang promosi.... or maybe sebab lambat mengiklankan tournament ni menyebabkan ramai bowlers tak dapat turun coz ada tournament lain... atau yang lain tu semua dah pro... sebab event kali ni just for amatur ajhe.. yang dah power power tak lehh main.. ye ke.. dan dan ajhe aku....

Team EBI FC 2
Zakee|Pojee|Kematz|Jastina

seperti biasa... macam tournament lain... kitorang berentap... 3 games... hemmm kali ni memang selesa.... satu team 2 lane... kira satu lane 2 bowlers... memang selesa.... dan penat actually... wakakkaka... so berentap berentap... seperti biasalahhh.. point aku pun time tu not bad... 170 150 160 mcam tu... lahh.. ye ke... dan dana jhe.....

so bila tamat... kitorang pun duk melepak.. sambil menunggu result bagai... sambil tu duk melawak ngan team DAVOM... yang memang selalu meriah ngan telatah si Beckham... serta si Nurt.... wakakkaa... layan kan ajhe.... selain tu apa lagi snap snap gambar...

Hadiah Yang Disediakan... Meriah

Team Ebi FC 2 in Action

gambar kat atas ni... adalah gambar kitorang bersama si Zul yang hadir bagi sokongan untuk kitorang... actually dia ni main on that day tapi tiba tiba dia suruh si zakee yang turun... hehehe so dia ni kali ni jadi Pengurus kitorang lahhh.... apa lagi.. menggantikan pengurus kitorang yang tak hadir kerana ada urusan di Oversea gitu... hehehhe pengurus jangan lupa anak buah uols nye COKE... iols tau uols mesti baca blog iols.... hehehehe...

so bila result diumumkan... dan finally nak tau apa dia keputusan nye... lihat sahaja pada gambar ye... biarlahh gambar berbicara... wah ayat... tak blehh blahh......

No 4 dari 12 pasukan yang bertanding

EbiFC 2 bersama hadiah meraka

Jastina diumumkan Bowlers Wanita Terbaik
TAHNIAH JASTINA

so actually hadiah yang kitorang dapat selain hamper.... kitorang dapat medal... topi.... dan VCD..... Vcd apa... tajuk VCD... HOW TO PLAY BOWLING.... hehehehhehe... cara gak hadiah nye tu... hehehehe... ops lupa... nak inform EbiFC1 dapat no 6.... oklahh actually team ni semua diwakili oleh member member si Awie.. so thats y ala ala kurang mesra gitu.. wakakkaka...

habis event.. kitorang duk melepak melantak jap kat food court sambil majlis membuka hamper dan mengagih agihkan pada semua bowlers hehehehhe... settle ajhe kitorang pun bersurai.. dan aku pun balik lahhh.. apa lagi.... nanti kan thread akan datang...

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

deidaa berkata...

Ekceli kitorg dah tau lama psl tonamen ni [yg sebelum ni tak silapnya 27/7].

Tp xnak anta team.. kekeke!
Promosi kurang pon ye jgk :p

Ape2pon congrats la dpt nomo 4 eh?
Terkejut gak.. 12teams je?
Haihzzzz biasa FC2 buat.. lebih 20 teams :p

KeMatZ berkata...

tulahh... aku ada nengok schedule yang ko list kan.. rasanya event ni before diddy kan.. hehehehe...

ala korang kan dah terror... ala ala pro... tu yang tak lepas ko nak join. wakakakkaka... dan dan ajhe aku...

apa nak buat... ni bukan fc yang buat... wakakakka

gidong berkata...

mesti kalah kan ? hahahaha

KeMatZ berkata...

gidong... apa nak buat.. aku bukan star... hehehehe... harus kena duk mentelaah vcd yang diberi... wakakkakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin