Rabu, 13 Ogos 2008

Seorang Lagi Senior Resign.....

.
hemm... sorang lagi senior aku resign... well apa nak buat kan... so company aku tinggal 2 orang ajhe kot senior consultant.... tak termasuk highlevel management ok... hehhehe... hemmm so tinggal beberapa orang aje lahh yang majoriti baru 1 or 2 year kat company aku ni....

so kali ni kitorang planning buat farewell untuk our geng ni kat pizza hut.... hehehhe so lokasi kat Kelana Jaya... Giant... hemmm so ambik ko.... sekali order 5 pizza heheheh... 2 large 2 regular satu lagi tu yang terkini tu... wakakkaka....

kitorang just berlapan ajhe.. yang dapat hadir.... yang lain semua ada urusan masing masing.... dan normally highlevel management memang kitorang tak invite... wakakka.. jahat tak.. wakakkaka.... so sambil makan.. borak borak... snap snap gambar....

ops lupa lakk member aku yang mana ye diraihkan... tu yang gurlz pakai baju hitam... Elaine.... kira first time aku masuk company ni mula mula dulu dengan dia ni lahh aku kena buat one change request... guna vb plak tu... tapi dia bagus.. apa yang diterangkan senang ajhe aku paham dan lehh aku siapkan on time.. wah.. dan dan ajhe.... hehehehe...

so gitulahh citer nya... hopefully dia ni success lah dalam apa jua dilakukan... and goodluck dari aku.... hehehehe.. thanx 4 da knowledge that u transfer and give to me.... hehehehhe... thanx a lot....

TakSangkaYe..
.

1 ulasan:

awieworld berkata...

selamta hari jadi ....tak tau la plak ko nyer besday hari lawna boling diddy fc..kuang3

anyway wish u umur panjang, ok...

sama gak ngan pijie...

tp sory guys, tak dapat join korang lawan boling kat mines nanti...nak pengalaman jer tau...jgn marah dan pulau aku ek...

huhuhuhu!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin