Sabtu, 16 Ogos 2008

An Endless Night....

.
An Endless Night... telah berlangsung dengan jayanya... pada Jumaat lepas... on 15hb.... hehehehhe.... actually ni event dinner bersama Nadia & Riz.... anjuran... team URUSMEDIA... hehehe aku tak sure tapi yang aku tau ni ada event management member aku si Dzarif ngan Wan... hehehhehe... dorang pun yang ajak aku mai...

selain dorang ianya turut dijayakan oleh team RIA.... apakah itu ria... ni ada singkatan gabungan untuk RIZ & NADIA... so jadilah RIA.... hemm layankan ajhe... hehehhe apa apa pun dorang berjaya handle majlis ni.. memang berjalan lancar....


so seperti biasa... setiap dinner ada ajhe... theme yang dorang set kan iaitu... belang casual... so aku pun tak tau nak pakai baju belang mana.. so bila check ajhe.. teringat time bday Ebi last year... aku ada baju belang.. wakakkaka.. so pakai ajhe baju tu.. ok lahh kan.. wakakka....

so aku sampai around kul 8.20 macam tu.. habis kerja.. balik umah siap siap bagai.. terus gerak ke Hotel SinggahSana... lorr.. hotel mana lah ni kan.. (hotel ni banyak nyamuk beb... time aku duk kat lobi... bela nyamuk ke apa hotel ni...)

so sampai terus jumpa WanNomot.. tanya aku meja mana.. then register bagai... nengok tu Lan Daniel.. gigih melayan setiap tetamu yang mendaftar... disamping dibantu akak apa ye nama tak tau.. sorry ye.... kak... hehehehhehe... Dasyat Lan....Gigih gitu.. hehehehe...

so around kul 8.45 macam tu ke... 9 aku tak ingat... kelibat si Nadia and Riz... pun kelihatan... so sebelum dorang masuk.. sempat dorang poss... kat depan banner diorang sempena Dinner malam tu.... hehehehhe.... wahhh... serba putih masing masing.. wakakkaka....

so masuk ajhe.. WanNomot pun selaku EmCee pun memulakan kata katanya.. dan dengan bacaan Doa bagai... then majlis dimulakan dengan makan malam.. hehehhe.. so menu malam tu... aku malas nak tepek gambar hidangan.. walaupun aku ada snap gambar... tapi malas nak tepek.. so tepek menu ajhe ok...

hemmm... so apa lagi melantak lahhh... hehehehhe so aku duk meja no 8... bersama aku si Romie.... Nyot.... 2 kawan si WanNomot... WanNomot... dan Dzarif.... selaku... orang kuat majlis malam tu... heheheh... kira dorang duk time makan ajhe.. time event dorang hilang... ops lupa.. aku semeja ngan sorang lagi nak tau siapa... heheheh aweks kat gambar ni.. hehehhe.... cute tak....

hehehehe I Like..... hehehehhe so settle makan.. majlis pun dimulakan.. dengan si Riz memulakan persembahan.... dan diikuti... pertandingan Poco Poco... wahh dah semakin laku plak tarian Poco Poco ni.. hehehehhe.. dan kemudia Nadia pula perform... sambil tu.. turut gak diadakan cabutan bertuah dan pengumuman King & Queen pada Malam Dinner tu.. hehehhe...

so settle ajhe... sidang bergambar pun dimulakan... hehehe so apa lagi... bergambar ajhe lahh.. layan kan gamabar....

- Aku Bersama Group Gothic Star -
ada ciri ciri Manager tak ??

- Group Gothic Star turut meminati Nadia -

Aku bersama Group Gothic Star and
Ika serta Nadia

settle ajhe dinner around kul 11.30 macam tu.... kitorang pun duk melepak kat lobi jap... sambil duk snap snap gambar... then tunggu si Adik... then lepas tu... around kul 12... mcam tu.. kitorang duk melepak kat mamak mengeTEH.... hehehhe... dan sambil mengeTEH.. sempat snap snap gambar...

Look... si Nadia.. in action... hehehehhe cute kan.. heheheh suka aku nengok gambar tu... wakakkaka.... so settle melantak.. semua dah nak flat mengantuk.. kitorang pun gerak balik... hehehe... so gitu lahh ending citer dinner tu... hehehehe....

p/s: Video akan diuploadkan nanti... tu depand on mood... wakakakakakak.....

TakSangkaYe....
.

6 ulasan:

romi flizz berkata...

im da 1st person..kehkehkeh

hudd berkata...

sdey seh....xpe..akn ku tunggu gak video hang..
weh..ko tak gOthic plak mlm tu..hehe

hudd berkata...

sdey seh....xpe..akn ku tunggu gak video hang..
weh..ko tak gOthic plak mlm tu..hehe

KeMatZ berkata...

romi.... ko ingat ni blog Nadia ke... hehehehe nak 1st 1st bagai... wakakakka apa apa pun thanx 4 da comment... wakakka

hudd.... kenapa ko sedey..... video... nantikan ajhe ye... heheheh... gothic... hehehehe tak sesuai ngan umur ku ok...

hudd berkata...

sdey xdpt join..nak gak gothic kan diri...huhu...

KeMatZ berkata...

tak apa next event ko join lahh join jadi gothic ye... wakakkakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin