Jumaat, 27 Jun 2008

Sepi....

.
heheheh hari ni time kat office aku agak busy ngan project development aku.... hemmm sampai tak sempat nak chat... hehehhe ye ke... tapi ada gak aku curi curi chat ngan member aku... yang biasa aku chat lahhh... APANAKBUAT.... hehehhehe.....

tiba tiba aku teringat hari 26hb.... Filem Sepi dah kluar... padahal malam tadi member aku si Khai dah sms... tanya nak nengok or tidak... tapi aku agak agak tak sure gitu... so sajhe sms dia.. kot kot dia dah book ke... or dia dah plan apa apa ke... then dia dia no hal... memang nak nengok but tak kan dia nak nengok ngan wahab ajhe...

almaklumlah nengok citer ala ala macam ni.. nanti orang ingat apa plak.. almaklum malaysian.... bukan boleh... susah jadi lelaki kan.. berdua ajhe kata sesuatu... kata tak tulin.. apakah... then aku pun on... so gi bertiga... hehehhehe..... maklum lahh citer ni idola aku ada berlakon... hehehehhe.... siapa lagi kalau bukan AFDLIN SHAUKI... heheheh.....


so beli ticket kul 11 malam.. ok lahhh masuk masuk panggung tak penuh sangat lahhh tak macam citer Congkak... penuh but citer tak seberapa.... harap gimik ajhe... maybe pada aku hari khamis kan... heheheh so.. ok ajhe lahh layan.. tak ada lahh dengar penglipur lara dari sebelah menyebelah...

cuma pada mula nye boleh tak filem tu... ala ala tinggi semacam.... screen dia.... so nasib baik ada member aku si Khai ni... ngan baik hati keluar gi inform pihak pengurusan pasal masalah screen tu... heheehhe.... so dia masuk... beberapa second aje... orang atas tu.. betulkan pancaran screen tu.. so baru lahh syok layan movie tu... thanx Khai... hehehehhe.....


so pada aku lahhh jalan citer dia memang best... unik... ada kelainan... walaupun ada part part aku agak blur... dan yang best nye semua berkaitan... memang style pengarah dia kot... heheheh tapi pada aku... scene... Afdlin memang superb.... kelakar giler... suka aku layan citer tu... hehehehe.... duk terpikir aku berada dalam lakonan tu pun ada gak... cuma aku bukan pembuat kek lahh.. wakakka....


so citer dia keseluruhan dia memang best... susah nak xplain... so korang kalau nak nengok... gi ajhe layan beb... cerita dia memang menarik eheheh tu ajhe aku leh cakap... kalau disuruh beri bintang... aku bagi 5 bintang.... hehehhe.... pada aku lahh.. pada korang mana aku tau.. waakakkakaka....

sempat lagi tu snap gambar dengan poster nye... hehehhe ok lahh sambil tu layan lagu ni.. best woo.... hehehehhe layan kan ajhe..



Sudah lama ku memendam rasa
Cinta di dalam dada
Namun tidak pernah bersuara
Kerana takut kecewa

Ku tunggu waktu yang lebih baik
Untuk langkah pertama
Jauh dari apa yang ku kira
Hatimu ada yang punya

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia

Mungkin juga semuanya salah ku
Terlalu mengharapkan cinta
Tapi sepi yang merasuk kalbu
Membawa angan melayang

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia.


hehehehehe so jangan lupa pergi panggung... layan... citer ni... best wooo.......

TakSangkaYe.
.

5 ulasan:

kunyeet berkata...

ko ingat p tgk 3 org tu xleh 'sesuatuh' gak ker????
wahahahaha........

KeMatZ berkata...

kunyeet.... biasalahh kan pemikiran orang... hehehehhee event kalau gi bersepuluh pun... kalau semua lalaki orang cakap sesuatu... wakakkaka.... depand pada pemikiran orang tu lahh.... hehehehehe....

nhanania berkata...

zam sepi,
sepi zam...
g tgk jugak ko ek cite tu..
lps ni ko g tgk cite wanted lak..
best.

sukahati berkata...

aku baca sekali imbas jer ko nye entry neh...sbb aku takut ader spoiler....buat aku ilang mood jer nk tgk esok

KeMatZ berkata...

nhanania..... sepi hehehe best ooo... wanted best tak... hehehe in planning....

sukahati... ko nak aku citer lebih lanjut ke.... hehehehehe kalau nak lehh ajhe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin