Selasa, 17 Jun 2008

At Ulu Yam With Crew Nadia FC....

.
hemmm kali ni nak citer pasal..... berkelah bersama Nadia FC serta Nadia sekali... pada mulanya aku ingat tak dapat join.... coz kebetulan abah aku ada kat sini kan... coz abah aku ada urusan kat sini... tapi bila abah aku inform urusan tu around kul 1 petang terus aku join event ni....

ngan mata yang masih bengkak tak cukup tido... mana tak nye tido dalam kereta sementara menunggu kul 3pagi.. coz lepas lepak ngan dorang dari kedai mama&papa... continue lepak kat KFC WangsaMaju... sampai kul 2pagi... nak naik hotel tak nak kacau abah aku dah tido.. so finally ambil keputusan tido dalam kereta...

so settle antar sepupu aku ke KL SENTRAL.. then balik hotel tido.. tu pun around kul 4.30 gitu.. berapa jam tido dah bangun coz janji berkumpul di kedai mama&papa kul 8 pagi... sampai sampai... nengok dorang tak siap lagi... gi ambil si artist ni jap.... and then sarapan kat kedai mama&papa

order roti canai kedai sebelah but teh tarik kedai mama&papa... hehehe sambil sarapan... borak borak.. biasalahh kalau tak snap snap gambar bukan aku lahh tu.... so finnaly kul 9 gak baru gerak... hemmm hampeh sungguh.... so gi KFC konon konon nak tapau... tapi ayam tak siap lagi apa lagi.... just sempat berposing ajhe kat KFC tu.....

then terus gerak... ke tempat di tuju.... hemmmm dari kl ni kitorang 4 buah kereta.... dan seramai 12 orang yang hadir... hehehehhe so time gi aku pun tak pernah gi Ulu Yam actually so memang tak tau jalan.. dulu pernah plan ngan budak Mentari finally terlajak ke Kancing... boleh.... hehehehhe

jadi si Herry lahhh yang duk.... tunjuk pandu kepada Romie yang lead perjalanan itu.. so finally sampai.. sampai tak silap aku around kul 9.45pagi gitu lahh hehehehhe apalagi.... cari port... terus ajhe berdebushhhh.... tapi aku tak join coz aku tak bawa baju or seluar basahan... maklumlahh tak balik rumah kekdahnya... so jadi photographer tak bergaji ajhe lahh...

hemmmmm memang seronok..... lahhh time tu... ngan masing masing kepala giler... sengal.... apa lagi.. semua ada lahhh... memang dah macam lama sangat kenal each other... hehehehhe.... so bila semua dah mandi manda around kul 11.45 macam tu semua naik.. coz semua dah lapar....

apa makan time... tak ada apa pun yang dimakan.. melainkan... si Eita... out president... sediakan sandwich... time tu gak buat... hehehehe then cecah sendiri... dan si NDR... menyediakan kek.... actually kek tu nak dihidangkan malam gathering.. tapi apakan daya... tak sempat hehehehe so bawa lahh ke berkelah ni....

so around kul 12.15 macam tu kitorang semua gerak pulang... so aku apalagi... terpaksa minta diri... and tak join dorang meneruskan activiti dorang ngan menonton kunfu panda beramai ramai... coz aku ada urusan kena buat... hehehehhe..... so aku pun terus ke kl... pick up abah aku and settlekan urusan dia.... ehehhehe....

hemmmm tapi apa yang aku lehh citer kat sini... time tu memang best giler.... seronok aku dibuatnya... hilang stress kerja aku minggu ni... hehehehhehe ngan gelagat si Nadia and adiknya Ena... memang seronok menyakat dua adik beradik ni... hehehhhe si Ena ni pun wanna be artist tak lama lagi... betul tak adik kicik... hehehehe....

ok lahh aku pun dah tak larat nak citer apa lagi.. so continue nanti another thread ok... so pada pembaca... mana tau ada yang sentap... udah udah lahh tu... tak perlu nak sentap sentap ok... heheheh apa ko dapat... hehehhee.... gigih lagi ok....

chiow...

TakSangkaYe.
.

11 ulasan:

PaanMFR berkata...

wah.. jelesnye aku...
nak gak jumpe Nadia..
waaaaaa

KeMatZ berkata...

tu lahhh aku pun jelous dorang seronok mandi bagai....

aku tak dapat join... ni nak masuk sentapFC ni... wakakakak...

tapi aku still RELAXFC.... wahh...

hudd berkata...

huwaa...knp la opis aku bt kursus time nih..
nk gak mandi manda dgn kowang.. huhuhu...cedih nyer..

eita berkata...

sentapFC
tag line SEntap Dlm Diam!!!!

WoundedLeadingWounded berkata...

eh apa barang mandi pakai pakaian santai..
pekena la bikini ke hapa..baru happening katanya..

KeMatZ berkata...

WoundedLeadingWounded..... hehehehhe idea ko memang menarik.... memberi idea dalam environment negara malaysia.... nanti bila dia pakai macam tu... aku rasa ko juga yang nanti kutuk bagai... hemmm....

inilahh sandiwara manusia....

NDR berkata...

aku lagi jeles n sentap glew,,huahhahah

Road Runner berkata...

nk komen.....
nk komen.....
huhu...

wei, aku org ke 8 komen...
ok la 2...
huhu...

oii, nk sentap gak blh??!
tp xleh pk r nk sentap psl pe...
hmmmmm....

Lu PK La Sndri!!!!
hik3..

KeMatZ berkata...

tulahhh... aku pun nak sentap...
tapi kenapa nak sentap ye...
perlu ke sentap tu....
apadah aku ngarut ni...
baik masuk

KARUT FC...

Tagline.... Karut Lagi Mengarut...

hudd berkata...

aku ske la..Karut FC.. kalut arr..hehe..mengarut jer..wah! gitu ..kan.

roon berkata...

aku nak komen sket..kenapa korang g Ulu Yam? kenapa tak pegi tmpat laen??wahahahha Sentap FC taw aku nieh..kih3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin