Khamis, 19 Jun 2008

Happy Birthday RooN.....

.
hemmmmm semalam... time aku duk sibuk buat coding... tiba tiba NDR sms.... cakap nak ajak return pekena nasi lemak kat ampang yang tak jadi tu.. aku pun ala ala cakap... nanti aku pikirkan.. tup tup eita plak sms... cakap jom lepak... coz nak buat suprise kat RooN....

oleh kerana ada suprise so aku join ajhe lahhh.... tempat dituju di tukar di buat di pejabat bertempat di taman Maluri... ehh ye ke... tapi area sana lahh what ever.... so pick si NDR... wahh gigih bawa mee bagai.. hehehhe... so terus meredah mencari pejabat tersebut...

tension aku... dah lahh jammed cam lahanat.... pejabat ni terpusing plak... dah tu.. boleh plak jpj nak buat roadblock... time time macam ni lahh dia nak buat road block.... tak pasal pasal aku memaki maki dalam kereta.. aku bukan boleh kalau stress dalam kereta ni.... heheheheh tapi stress aku biasa ajhe kan... betul tak NDR... opss..

so sampai ajhe... kebetulan si Roon and Mira sampai... then Kak Noridah pun sampai... terus ke pejabat dimaksudkan... nengok Paan Messy and Eita dah ada... hemmmm so lepak lepak... tunggu lahh si Herry... so bila Herry sampai... majlis pun berlangsung... Suprise ke kekdahnya... hehehhehe tak apa buat buat suprise ye Roon....

hemmm.... so sempat wish untuk Roon kat whiteboard... habis lahh bilik meeting pejabat tu... hehehehhe tapi agak seronok gak lahh kan... hehehehehhe so perut lapar... apa lagi makan lahhh... mee hoon goreng.... disediakan oleh Restoran NDR di Kerinchi heheheh...

hemmmm siap ada kek lagi... bohonglahh kan nama pun bday party... harus ada kek.. potong punya potong wah... tinggal satu slice.. ehehehhe kitorang kata ni khas buat kaka rockin.... heheheh ada satu ajhe... tapi almaklumkan... si rockin ni kan on diet gak... ala ala si adik... so kek tu di makan oleh Paan dan direbut oleh Messy... heheheheh...

hemmm.. sambil makan... sambil borak borak... anyam ketupat bagai.... hehehe melawak.... sempat so around kul 11 kot kira nak gerak beransur lahhh... lama benor duk kat office tu... heheheh sebelum gerak sempat lagi possing bagai...

hemmm dan ada gak yang mula login ke SengalFC..... hemmmm main main mesin photostate.... hambek ko..... tu lahh tunggu president MakanFC tak habis habis Load data... wakakkaka... so kitorang ni mula lahh log in dalam SengalFC.... hehehehehhe....

time balik nak ke kereta.... hehehhehe hadiah dari kami buat RooN... heheheh RooN ala ala redha ajhe.... dirinya dipelakukan seperti dibawah ini.... apa nak buatkan... dah memang lumrah bday Gurlz... heheheheheh...... so lepas tu apa plan.....

hemmm melepak jap kat NZ... pekena teh tarik... hambik ko sampai kul 2 pagi melepak situ... siap jumpa ngan parent Riz lagi... hemmm ngan team team RIA.... hemmm.... tapi kitorang buat hal kitoranga ajhe... so gitulahh kekdahnya citer celebrate bday si Kaka RooN.... heheheh

hemmm ok lahh nanti continue next thread... ok.... Selamat Semua...

TakSangkaYe.
.

3 ulasan:

hudd berkata...

Happy Bday rOon..

roon berkata...

wahhh thank q laa sume2 yg sudi wat bdy party nie..terharu aku
tak penah rasa mcm ni..serius punye serius ni aku cite..hahaha

KeMatZ berkata...

hehehhee.... dan dan ajhe.... serius... wakakkakaka...

happy bday wehh.. apa apa punn

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin