Jumaat, 27 Jun 2008

Al-Fatihah Buat Atuk Ku.....

.
hemmm.... pagi tadi time kat office aku dapat call dari abang sulung aku... inform atuk dah tak ada... aku just blur.. macam betul ke... tapi tak kan lahh main main kan... so aku just say... Innallillahwainnahirojiunnn.... then aku mcam malas nak buat kerja.. walaupun kerja banyak....


kemudian dapat call dari abah aku plak... dengan suara tersekat sekat memberitahu kat aku atuk dah pulang ke rahmatullah... kul 8pagi tadi... then... aku pun redha ajhe... hemmmmm rasanya macam baru ajhe awal bulan hari tu aku duk nengok atuk aku... walaupun keadaan dia tak berapa nak sihat but.. ok lahh..
.

hemmmm... tapi umurnya pun dah menjangkau 94tahun.... hemmm so redha ajhe pemergiannya.... cuma aku doakan agar rohnya dicucuri rahmat dan rohnya ditempatkan di tempat golongan mereka yang soleh... Amin...... tak ada apa yang dapat diceritakan.. cuma kenangan semua...

Arwah bersama Anak, Menantu, Cucu dan Cicit..
(Keluarga Tuan Haji Archer)

Kenangan Arwah Bersama Keluarga Ku

- Aku bersama Arwah Atuk ku -

hemmm gambar di atas diambil pada tahun 2005 di mana ketika itu arwah duk ngan kitorang selama setahun.... hemmm sempat beraya di sini... kenangan yang tak dapat dilupakan....

akhir sekali Al Fatihah buat Allahyarham Tuan Haji Dick Bin Bohin agar rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan mereka yang soleh... Amin.......

AL-FATIHAH.........
.

5 ulasan:

eleza737 berkata...

innalillahiwainnailahirajiun..

takziah wat family ko..

al-fatihah utk arwah

kunyeet berkata...

Takziah...
Semoga sentiasa di rahmati...

KeMatZ berkata...

thanx.... eleza and kunyeet....

Inspire berkata...

takziah ye, semoga dirahmati Allah

sukahati berkata...

takziah yerk

er...ayah ko nama archer bin dick la yerk?? whoaaa...sunggguh urban

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin