Rabu, 11 Februari 2009

Tonic - Soldier's Daughter (Its A Tag)

.
Tagged by MazwaniAyu.

1. Put your music on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!
4. NO CHEATING!
5. Tag others

IF SOMEONE SAYS “IS THIS OKAY” YOU SAY?
Hello - Ular Berbisa
(hemmm. habis tu... nak ikut kata dia... fahami lirik lagu tu...)

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Afgan & Nagita Slavina - Yang Ku Tahu Cinta Itu Indah
(erkkk... apa kaitan ngan personality aku... tapi memang pun aku rasa cinta tu memang indah... wOw..)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Marsha & Ajai - Sayang
(Sayang ke... masalahnye... hari ni aku rasa macam satu mimpi ngeri occay...)

WHAT IS YOUR MOTTO?
Drive - Bersama Bintang
(Motto aku bersama bintang... bintang apa... jula juli bintang tiga ke...???)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
Project Pop - Bukan Superstar
(Ya... aku memang bukan superstar)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Malique & Najwa - Kau Yang Mampu
(Aku tak tau dorang pikir aku mampu apa...?? so tanya dorang ok...)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Project Pop - Tu Wa Ga Pat
(aku tak tau apakaitan lagu ni ngan soalan ini)


WHAT IS 2+2?
Ipang - Tentang Cinta
(apa kaitan 2+2 jadi tentang cinta... erkkkk)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Erna - Bukan Untuk Sesaat
(Yeahh.. Best pren untuk selamanya... bukan just sesaat occay)

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
The Fabulous Cats - Bawaku Terbang
(ya... please bawa ku terbang bersamamu....)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Peter Pan - Semua Tentang Kita
(hemmm... semuanya tentang kita... ehheheh... life story aku life story aku lahh apakah ngan kita... erkkkkk)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Adibah Noor - Terlalu Istimewa
(ya.. aku mau jadi yang teristimewa buat keluargaku.... dan kenalan ku... wahhh dan dan ajhe aku ni...)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Bunkface - Silly Lilly
(erkkk.. apakah... aku bukan lilly... so sila sedekah kan aku ngan bacaan ALQURAN dan Yassin... AMIN...)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Ebiet G Ade - Izinkan AKu Reguk CintaMu
(hemm.... begitu mendalam lirik lagu ni... sila dengarkan lahhh ye...)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
A Rahman Hassan - Semoga Berjaya
(adakah aku akan berjaya memilikinya.... hemmm...)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Acha Septriasa - Berdua lebih baik..
(hemmm ya lorr... berdua is more better than alone..)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Aris Ariwatan - Korban Cinta
(ya.. harus pendam ok... kalau aku sanggup korbankan cintaku itu...)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Jelmol - Rindu Tak Berteman
(mcam mana lagu ni ada dalam playlist ni... erkkkk tak tau nak relate macam mana...)

WHAT’S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Pilot - Sepanjang Hidupku
(sekiranya ada benda yang worst lahh dalam hidupku...)

WHAT MAKES YOU CRY?
Cassanova - Mengejar
(Bila apa yang ko kejar tak dapat... huhuhuhu so kesian....)

WHAT MAKES YOU LAUGH?
Ana Rafalli - Tingkap Kaca
(ni bukan aku gelak... tapi akan aku termenung sambil senyum sorang sorang duk tepi tingkap ingatkan penyanyinya... boleh....)

WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Dina - Sejauh Ini
(Sejauh ini aku lalui.... erkkkk)

HOW WILL YOU DIE?
Herriot - Coming Home
(ya.. jenazah ku akan pulang ke rumah orang tua ku..)

WILL YOU EVER GET MARRIED?
ST 12 - Jalan Terbaik
(Apa jalan terbaik dia ye... erkkk)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Aizat - Sahabat
(Izzit... parent aku anggap aku ni sahabat dorang ke... dan dan haruslahh dorang anggap aku anak dorang... apakah...)

DOES ANYONE LIKE YOU?
Aku - Melody Kasih
(apakah kaitan soalan dan jawapan ini???)

WHAT SCARES YOU THE MOST?
Project Pop - I Will Not Survive
(ya... lor.... I Will Not Survive... ohhh man...)

IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Nike Ardilla - Aku Tak Akan Bersuara
(mean aku tak nak inform apa yang aku ubah... wakakkakak biarlah rahsia)

WHAT WOULD YOU SAY, WHEN YOU MEET YOUR BOSS?
Estranged - Aurora
(sure boss aku blur... dan dia kata awak nak rasa aura saya plak....)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Tonic - Soldier's Daughter
(apa yang aku tau.. kalau aku dengar lagu ni.. sure aku ingat kenangan RESIDENT17.... )


hemmm pasal no 5 tu... disuruhnya aku tag another bloggers... so.. aku rasa malas nak tag orang.... sebab... kadang kala bukan dorang nak buat pun.... better tag meja ke... kerusi ke.... kereta ke... kalau dorang bernyawa sure dorang jawab.... hehehhe.... apa dorang ingat dorang STAR.... wakakka... so tag ini mati di sini sahaja... wakakka... stayTuned....

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

babyluv_ayang berkata...

sindir iols ler tu ....heheheheeh....akan ku jawab jugak tag uols 2...hehehehehhee....

mazlan berkata...

hye.


wah.. ular berbisakah?? thanks sebba buat tag ni.. huhu,.. asyik cinta je yang kelaura..

macam mat cintan plak kau ni kan.

hehe.

KeMatZ berkata...

nyiaarrkkkk.... dah ada orang terasa.... wakakakka...
bila nak jawab.. sentap resign dari kyraFC....

wakakkakaka


ayu.... heheheh.. tulahh keluar semua lagu lagu ngarut aku... kantoi ok... wakakka....

janji layan....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin