Rabu, 4 Februari 2009

Zoom In @ RTM bersama Nitrus, OneBuckShort dan Pesawat.....

.
continue.... memblogkan diri aku ni... ya seperti kalian tahu sekiranya korang ni memang follower Hampeh Dot Com Zone ni.... (errkkk ada ke follower...???) pasti kalian tahu kan pasal Zoom In @ RTM.... mana tak nyer aku siap promote tiket or pass masuk lagi occay.....

so seperti dirancang... kul 7.50malam aku gerak ke Angkasapuri... then sampai around 8.00malam macam tu lahhh bukan jauh pun Sunway ke Angkasapuri... hehehhe..... well antara member member yang join ialahh mereka ini....

Shah & Sheena

Nanny & Sue

Eita, Arina, Hudd dan Nanny

selain dorang turut ada juga si Paan... heheheh... well seperti aku mention sebelum ni kan.. tiket fully book kan... but oleh kerana last minutes call... ramai cancel... heheheh.. apa nak buat kan.. na promote lagi.. aku tak on line... coz aku ke Perak kan... heheh... so finally yang kat atas ni ajhe lahh yang mai...

cerita pasal... hadirin yang mai... memang tak ramai pun... tak penuh pun auditorium.. kalau nak compare time aku mai Zoom In Elyana.... siap ada yang kena duk di tangga lagi... dont know why.... maybe ramai still cuti... so masih berada di kampung.. coz isnin tu warga wilayah cuti....

or maybe... rakyat malaysia ni tak suka benda benda free kot... heheheh..... oh maybe RTM kot... ala ala low class gitu.... erkkk boleh diterima pakai ke alasan tu... erkkkk...

so sembang pasal persembahan pada aku... ketiga tiga band memang aku selute lahh.... macam Nitrus.... well.. lagu dorang more relax kan.... but paling aku layan time si Syed nyanyi.. not bad gak suara guitarist dorang ni... hehehehhe...

band pesawat plak.... seperti biasalahh.. memang mengkagumkan.. dan buat kali pertama aku dapat dengar clear.... suara backup... yang dibackup olehh drummer mereka.. si Kudux... dan guitarist mereka NizamCamel....

OneBuckShort... memang sempoi... nak nak aksi bassist mereka si Izal tu... memang senantiasa ngan gaya tersendiri dia... nasib baik kali ni tak ada scene buang bass... macam time kat Sunburts KL08.... hehehhehe...

so pada keseluruhan pada aku occaylahh.. cuma... ada gak benda yang aku kurang gemar.... bak kata Sue si SukaHati... backdrop stage ala ala macam rancangan kanak kanak... well apa nak buat... RTM... hehehe... dan kes bagi bunga... well.. yang tukang beri bunga tu pun... atleast bagi lahh time yang betul.... ni orang duk main guitar dia bagi.... tak ke mengganggu.... erkkkk...

so habis performance... masa bersuai kenal dan beramah mesra... bersama artist artist.... sessi poss bersama artist pun diadakan... hehehhe....

Mereka bersama Artist

With Mooky Vocalist OneBuckShort

With Pesawat

Nitrus + OneBuckShort + Pesawat

so settle kitorang pun semua bersurai... ops... sebelum gerak ke carpark.. sempat lagi budak budak ni bergambar ngan 2 anggota One Buck Short.....

so selesai ajhe... apa lagi... ke carpark... and balik lahhh... so gitulahhh kesudahan nye cerita Zoom In ini.... hehehehhe actually korang boleh layan kaca tv pun hari tu kat TV2.... hehehhe....

insyaALLAH.. kalau ada ZoomIn lagi akan aku gi lagi... coz dah ada runner untuk mendapatkan pass percuma.... hehehhee.... so jumpa the story lain wokkey... stayTuned..

TakSangkaYe....
.

11 ulasan:

sukahati berkata...

mcm mana nk jd orng yg bertanggungjwb buat stage tuh yerk..aku nk bg idea lah :p

KeMatZ berkata...

hemmm... kan.... aku rasa kita lehh apply kat RTM kot...

heheheheh mana nak apply ye...

romi flizz berkata...

gigih kematz..hehe..
sorry xdpt join..mlm tu layan bola..
nanti ko update la nxt zoom in..
aku dh anggap ko tiketaccess..
amik byk lg pasni..
n then suruh zoom in wat artis2 af sure aku gigih 20x

KeMatZ berkata...

hahahaha... ko memang....

apa tiket access... no hal nyer..

kalau zoom in budak AF...
sure aku tak promote...
malas... wakakkaka...

biar korang SENTAP & RESIGN....

Inspire berkata...

edrie laling...taste sangat...hahaha

KeMatZ berkata...

wahh... cureng sama abe rob...
harus model caras nanti...
hehehehhe

PencintaHamster berkata...

hai kematz.

kematz ngan mooky vocalist OBS
dah macam adik beradik kembar.

suka nengok.

hudd berkata...

tHanks kematz sbb jemput aku dtg tgk zoom in nih.. nanti kalo ader lagi bgtau la yerp.heheheee...

KeMatZ berkata...

PencintaHamster... errkkk.. yeke tak ada lahh.. jauh benor...

Hudd... no prob... nanti kalau ada kita hangout lagi.... lama tak lepak ngan korang....

princess~syeena berkata...

apsal muke kite cm pelik jek...

next time nk amik gambo bgtau laaa...

hehehehehhe

KeMatZ berkata...

hehehe... aku kan memang suka... dengan format.... candid...

hehehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin