Ahad, 15 Februari 2009

CikCur Seharian.......

.
well after ajhe event kat pyramid tadi... kitorang semua terus gerak menujuk area Taman Bukit Jalil.... coz nak duk melepak CikCur ngan artist gitu... so venue dipiliha ialahh di RAB...... kat area Bukit Jalil sana....

venue ni actually selalu menjadi port si AbeRob ni ngan si KakLisa... hemmm... kira oklahh tempat ni tak ramai orang.. relax gitu... so kitorang lehh buat tempat ni macam tempat kitorang...

ramai gak lah yang join... hehehehe... sempat berchit chat macam macam topic... sambil menjamu selera.... gitu... hehehhe..... hehehhe... memang seronok....

look gelagat groupie... sempat berposs bagai hehehhe... ni lahh dia kalau dah berkumpul.. semua jadi mereng dah ntahapaapantah... but atleast... pada aku release sikit stress aku.... wakakkaka... layan occay...

hammbeekk.... ko... dari cerah... sampai background tu.... dah gelap gelita occay.... apa lahh kitorang ni.. actually kitorang groupie ajhe yang tinggal... team si Shark... dah balik dahh... hehehhe..

hemm... sempat lagi si AbeRob... memperdengarkan demo lagu baru dia... dan mahu kami ni groupie untuk memberi comment... so pada aku... no comment coz aku tak berapa dengar but... lagu Musafir Dunia... yang dia telah bluetoohkan ke phone aku.. not bad... menarik pada aku lahh macam sesuai dengan keadaan skrang ni... so nanti ada masa aku sharekan pada korang ye.... heheheh...

hemmmm aroud kul 8.30 macam tulahhh.. kitorang semua bersurai.. coz si AbeRob... ingin jumpa siapa ntah untuk take script untuk shooting dia on keesokkan harinya... kalau tak silap drama bertajuk Lafaz Bukan Mainan... hemmm kalau tak silap occay.. hehehhe....

so pada kitorang plak.. tiba tiba rasa malas nak balik lagi... so sahje try roger si NyahIdril... kot kot dia mau join berCikCur... hehehe.. finally dia n husband dia on... so tempat dipilih area umah sewa dia kat BandarTasikSelatan...

ya... Q Bistro... wOw... dah lama aku tak ke sini... dah banyak pembaharuan beb... macam mcam ada kat area sini... heheehe.... ni harus sewa umah area sini meningkat.. wakakkaka... so.. bila dah berkumpul kitorang pelbagai topic lahh dibincangkan.... dan sessi poss tak lehh dipisahkan....

sambil duk menCikCur... sempat kitorang melayan drama tv3... gigih nak tau apakes citer ni.. siapa hantu tu... apapunca dia jadi hantu bagai... hehehhe.. finally tau dahh penghujung cerita... kitorang pun bersurai...

lebih kurang 11.30malam gak lahh kitorang bersurai.... so aku pun cargon balik... oleh kerana si Ain ni.. duk naik ngan aku... so kena lahh hantar dia pulang kan... but before pulang tu... aku ajak dia temankan aku survey jalan tempat aku nak training.... ialahh dia ni kan orang KL... hehehhe...

so finally aku jumpa gak Wisma SMI.... hemmm dah alang alang tu.. kitorang pun duk survey mana terletaknya YellowCab... hemm bila dah tau.. nampak gaya senang nak plan duk melepak menCikCur nanti... dah jumpa semua aku pun hantarlah si Ain ni balik... dan aku pun balik umahh.. terus flat.... so nantikan next story....

TakSangkaYe...
.

7 ulasan:

lolly berkata...

nyah ins,muka model tau..;p

KeMatZ berkata...

kan... verry curtlasss giturrr...

harus ramai yang tergoda....

wOw

awieworld berkata...

wah gitew2...hadek-hadek sangat....

awieworld berkata...

harus occay...model kedai makan....

yg lain tu hadek-hadek sangat...kecuali aku...hahahahah!!!

Inspire berkata...

sape yang cakap tu yek??? sentap tau iols sebenarnya!!!

resign...wahaha

KeMatZ berkata...

wakakak.... model handalan occay...
wakakakka....

kalau tyra bank jumpa harus menangis...

BeLL~in~KL berkata...

banyaknye nyah ins makan aritu..kekeke~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin