Isnin, 19 Januari 2009

Video Finalist Twisties Bingit HotFM

.
continue sharing video performance... so kini aku akan sharekan clip yang aku capture time final twisties bingit HotFM.... aku cuma capture persembahan mereka time mereka persembahkan lagu Demo dorang sajhe so layan kan ajhe ye....


Mystery Call - Berontak


Sodo - Helah


Modread - Revolusi


Pardon Me - Tercipta


Hunterz - Tiada Yang Dua


Rockstar - Rockstar

so selain lagu demo dorang tu ada aku capture another satu video... satu lagi performance band Rockstar.... lagu yang ni kira first song dorang before dorang bawa demo song... so korang layan aje lahh lagu ni pun katanya depa yang cipta... so layan...


Rockstar - Destiny

so amacam.. korang semua dah layan kan... so apa kata korang plak... mana yang pada korang lebih membingitkan... adakah sama dengan pilihan juri... hehehehhe macam aku seperti aku katalahh kan... sama ada Modread or Rockstar... coz dua band ni ajhe pada aku benar benar bingit... pada korang amacam... hehehhe

so gitulahh persembahan dorang.... so nanti akan aku sharekan pulak performance Meet Uncle Hussain plak ye.. so stayTuned...

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

Donna berkata...

Mantap2
Harap Byk Video lagi!

dakchomey berkata...

i gy capsquare ni... besh2...

dakchomey berkata...

i gy capsquare nie... besh2...

KeMatZ berkata...

Thanks sebab sudi jenguk Hampeh Dot Com Zone... hehehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin