Khamis, 17 Julai 2008

Celebrate Birthday Lolly.....

.
hehehhe... nak citer pasal birthday member aku.... ni... walaupun birthday dia on 14july tapi majlis ni diadakan pada 16july... hehehe tak tau kenapa lambat kan... maybe nak makesure semua free kot...wakakak dan dan ajhe aku... so gerak lah ke tempat yang diberitahu... aku gerak ke sana ngan Afza...

sampai tempat dituju... semua dah ada... adalah beberapa yang tak sampai lagi.. maklumlahh masing masing baru balik kerja kan... so lambat lahhh heheheheh so sementara aku menunggu ketibaan mereka.. sempat aku snap gambar hidangan yang sememangnya melazatkan... heheheheh.....

hemm... banyak tak menu yang disediakan... kek birthday.. tu cheese cake ok... hemm nasib baik aku ni bukan hantu cheese.... heheheh menu lain seperti Satey Kajang.... Nasi Kukus.... Nasi Kukus ni ada dua pilihan... Ayam Bandar dan Ayam Kampung... wah ayam baekk punya tak ada... wakakakka..... serta beberapa pencuci mulut like.. epal... oren... muffin and donat JKO.... ok... hehehe minumam harus lahh COKE... I Like....

so bila semua dah hadir majlis pun dimulakan... bermula dengan nyanyian lagu birthday khas buat si Lolly yang menyambut ulang tahun yang ke berapa ye Lolly... ke 29 ye...hehehehe larikkk..... so bila dia dah wish ke apa dia nak.. so dia pun potong itu kek... kali ni tak ada tiupan lilin.... sebab kedai lilin tak bukak... wakakakka...

hemm... dah potong kek apa lagi makan time lahhh tapi sebelum makan kitorang minta lahh si Ebi ni baca doa... wahh lama dah tak jumpa si Ebi ni.. maklumlahh busy sangat ngan shooting drama lahhh and event kat Sabah... hehehehhehe... so Si Ebi pun membaca doa... bila doa dah dibaca apalagi... makan time.....

bohonglahhh kan.. kalau kitorang tak snap snap gambar time tu... heheheh so aku compilekan gambar gambar ketika majlis... hehehe ramai memang meriah gak lahhh nasib baik lahh ada 2 artist lagi tak jadi datang... kalau tak memang meriah bday party si Lolly ni.. jelous plak aku ngan dia... celebrate bday ada artist lagi ok... hehehehhe... diva sangat....

layan kan ajhe lahhh ye gambar gambar ni hehehehhe so si Ebi ni pun tak lama ngan kitorang coz kul 10 dia ada appointment ngan seseorang pasal project apa ntah... hehehehhe... so si Ebi pun gerak awal tapi kitorang ni still stay duk melantak habiskan makanan... heheh sebelum tu apa lagi bergambar bagai lahh.....

hheheheheh memang meriah malam tu.. maklum lahh kitorang ni dah lama tak berkumpul... masing masing busy ngan career masing masing... iake dan dana jhe aku ni... tapi memang best lahh bila lama tak jumpa sekali jumpa hambik ko macam macam gossip ada ok... heheh nasib baik tak cukup corum gitu... kalau semua da mesti lagi meriah ok... hehehehehh...

so around kul 1130 macam tu kitorang semua bersurai.... maklumlahh esoknya kerja ok.. karang ada yang tido kat office... aku plak dah lahh banyak benda kena buat... so gitu lahh citer nya pasal celebrate bday si Lolly ala ala diva ni... apa apa pun buat Lolly or Eton... semoga success dalam apa jua ko buat ye... Selamat Menyambut Ulang Tahun yang ke 29.... heheheh larikk....

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

hudd berkata...

ebi...........realax

arina sativa berkata...

gambar yang last tu ala-ala kak lisa yang artis,wah!hehehe

KeMatZ berkata...

huddd.... heheheh relax....

arina..... tu lahh kak lisa kan more artist dari si ebi... wakakakakka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin