Jumaat, 11 Julai 2008

Kena Tagged lagi.... APANAKBUAT........

.
Aku telah di TAGGED olehh si SUE SUKAHATI...... hemm jadi jawabkan ajhe....

Kali Pertama Naik Kapal Terbang...
  • Aku tak sure... sama ada umurku setahun or 2 tahun..... hehehehhe....... coz kampung ku di Sabah dan Parent ku every year balik.....

Kali Pertama Pergi OverSea...

  • Umur aku 5 tahun ke 6 tahun..... gi Australia..... benda yang aku duk tak leh lupa.. slumber aku tanya one mat salleh yang kaki dia patah.... ngan soalan... kenapa ngan kaki awak...??

Kali Pertama Duduk Berjauhan Dari Family...

  • Time aku form 4..... belajar kat Maktab Yayasan Pelajaran MARA (MYPM) Bangi Selangor....

Teringin Sangat Nak Melancong ke.....

  • Cocos Island.....

Favourite Accessories...

  • Cap and Cincin.....

4 Perkataan Yang Selalu Disebut....

  • Tak Sangka Ye....
  • What Tha....
  • Pant.... hehehehe.....
  • Yo!!..

Kalau Ada Duit.....

  • Melancong Kelilingi Dunia......

Tag 2 Orang.......


tapi aku tetap nak tag other yang lain boleh.... so siapa yang ada dalam list aku.... tu... paham paham lahh ye... korang semua di tagged.... wakakakakaka.....


TakSangkaYe.
.

4 ulasan:

Kos Serani berkata...

Seronok juga...baca hal TAG...TAG ni.

P/S: TAK SANGKA YA...berani juga ko TAG aku heh heh heh

KeMatZ berkata...

wakakakka.... slumber ajhe aku tag ko kos...

nhanania berkata...

ohh yg ade dlm list ek?
aku xmo jwb leh x?
kne state nm aku kt situ br aku jwb
hahah kerek seh

fara mustapha berkata...

zam....by 2day...semua tag akan dijawab...hehehhe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin