Selasa, 15 Julai 2008

Celebrity CAR WASH for Charity at SACC Mall...

.
hemmmm nak citer pasal penglibatan aku dalam aktiviti amal ni... cuci kereta bersama member member kat car park SACC MALL ahad lepas.. hehehehhe actually event ni anjuran Sinar Harian... hehehe aku mewakili Nadia FC kira turut serta lahh memeriahkan event ni...

selain kitorang Stacy Frenz turut serta join.. dan DJ DJ and artist artist lain... hehehehhehe antara artist yang hadir Nieyl Mentor yang dari kul 12 dah bersama ngan kitorang ehehehe... kitorang sampai pun around kul 12 gak.. register bagai... semua... dan bila semua dah ok.. ada ajhe kereta... kitorang pun mulakanlahhh...

Geng NadiaFc yang hadir selain aku... Paan, Eita, KakNoridah, Shafiq and the Gang, dan Stefa and the gang.... hehehehhe memang dorang semua ni sempoi and seronok melakukan kerja amal.... hehehe kitorang kali ni combain ngan StacyFRenz yang diketuai si KOS... heheheh kitorang memang dah rapat puns sejak Konsert Mingguan... lagi...

lihat lahh perlbagi gaya semua ada... hehehehe time kitorang duk mencuci and mengelap si Hudd and Cidot ada sampai... so sempat lahh si Hudd ni join sekali walaupun dia ni tak register... tapi dia gigih gak lap kereta... heheheh bagus....

around kul 2 macam tu hujan plak... so tak ada kereta sangat.. jadi kitorang pun lepak rehat makan... makanan yang disediakan .... memang seronok... dalam sejam gak lahh kitorang rehat... then bila hujan reda ajhe... kitorang kembali balik mencuci kereta... heheheheh.....

hemmmm around kul 4 macam tu another team nadia mai.. si Romie, Dzarif and Wan plak sampai... hehehhe dorang mai bagi support and tukang ambil gambar... hehehehhe tapi thanx lahh for coming heheheheh......

so around kul 5 macam tu.. aku lepak jap ngan budak budak ni gi minum kat warung jap blehh... hehehehe lepak maa... heheheh apa nak buat then.. around 6 kitorang kembali balik.. time tu... aku nengok si Irma Hasmie... dia ni mai lambat...

so sebagai denda dia ni kena basuh kereta skuad Xfresh.. bersama dj Xfresh seperti Burn Dina and sorang lagi sia ntah BeOnce... ke apa ntah.. hahaha.... tapi kesian kat Irma dah lahh kena cuci kereta... tup tup dorang simbah dia... wakakkaka... tapi walaupun dia dah basah muka dia still cute.. walaupun make up dia dah cair... hehehhe.....

so start dari situ bermula lahhha aktiviti simbah menyimbah artist dj dan crew sinar harian... hehehehhe memang kelakar dan sporting dorang ni semua... siap ada yang main kejar kejar kat kawasan parking tu... memang kelakar beb... seronok....

hemmmm bila semua dah settle around kul 7 macam tu... so cabutan bertuah untuk kereta yang dibasuh pun diadakaan... hehehehhe tapi masalah nye kebanyakkan kereta yang dibasuh semua sudah pulang... hehehehe apa lehh buat...

selain tu.. penyampaian goodie bag pada semua yang terlibat pun ada hehehhe.. kira semua crew hari tu dapat... goodie bag sumbangan dari sinar harian... heheheheh lepas tu apa lagi... bergambar ramai ramai lahhh hhehehehe gambar kenang kenangan... heheheheheheh....

hehehhe aku pun sempat bergambar ngan Irma Hasmie... heheheh cute benor dia ni... wakakakkaka... mula lahh berangan aku ni.. wakakkaka.... then habis tu team NadiaFc dan StacyFrenz sempat membuat sorakkan terakhir sebelum bersurai hehehehhe nak tau apa kitorang jeritkan.....

ALAMAK TERLEBIH SUDAH TAK PER REDAH JERR !!!

tiba tiba teringat kenangan kitorang sepanjang konsert mingguan... hehehehehhe.... time tu kitorang hampir hampir disimbah oleh crew crew... nasib baik kitorang cepat cepat bersurai... so habis tu ajhe semua bersurai...

hehehhe... pada aku memang best aktiviti ni.. sebab dapat kenal ngan each other ngan team stacyfrenz... hehehhehe walaupun kalau ikutkan aku ni memang malas nak cuci kereta... kereta sendiri pun aku hantar kedai... wakakkakaka.. tapi oleh kerana ni suka suka... dan beramal kan.. tu yang seronok tu.. heheheh..... kalau ada lagi nak join lagi lahh...

ok lahh so itu lahh citernya..... apa apa thanx pada SINAR HARIAN kerana invite kitorang... kalau ada apa apa event lagi jangan lupa invite kitorang insyaALLAH... kalau kena timing dia kitorang turun... hehehehe...

adios...

TakSangkaYe.
.

7 ulasan:

Kos Serani berkata...

Kematz...seronok juga..kan hari tu, walaupun kita semua keletihan, tapi kerana semangat kerjasama tu...siap juga ya...WALAUPUN......
eh sambung,walaupun 43 kereta jer. Tapi kalau X hujan mesti banyak kereta...kan, tapi Editor SINAR harian tu puji kita semua la.

P/S:"TAK SANGKA YA"...dlm ko malas basuh kereta sendiri...but utk amal,rajin la plak

Kos Serani berkata...

Ehh...lupa nak cakap...pasal sorakan terakhir tu...tetiba sayu aku bila buat benda tu kerana terkenang kembali saat2 konsert mingguan AF6

KeMatZ berkata...

KOS.... tu lahh pasal.... hehehehe sebab basuh ramai ramai.. tu yang meriah... dari malas pun ko lehh jadi rajin... hehehehe.... betul lahh tag line tu memang mengingatkan kembali kenangan konsert mingguan.... WALAUPUN.... hehehehehe

hudd berkata...

tlg mhabiskan mknn korang ader la aku ni kan? heeh

KeMatZ berkata...

hudd.... bukan tu ajhe... tukang poss pun ada gak... wakkakakaka

Heartless Devilish berkata...

wah wah wah...ada muka aku tersesat..
udah semacam ahso jual buah je aku nie kan..ngan boot itam..
tp nice bole jumper korang..
syiok!

hudd berkata...

wakakaka....best gak pose...
tp dpt gak tau 1 kreta...
dr org tu yg dok je cm bOs besaQ..
heheehee...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin