Khamis, 16 April 2009

Finally....... Pendek Jua.....

.
hemmm... setelah lama aku duk berfikir fikir.... bagai... finally aku decide gak.... untuk meneruskan hajat aku... walaupun rasa berat sebenarnya.... hemmmm....

hemmmm baru nak berangan ala ala nak mempelbagaikan rambut aku.... nak kerinting kan ke... nak dread lock ke... atau buat ala ala mungkin macam dalam majalah ni ke..... hahahah... memang mengarutlahhh..... wakakkaka....

so finally tadi... balik dari kerja... aku terus menuju ke BasGuntingRambut yang aku ceritakan sebelum ni... heheh dah alang alang kan... sajhe try nengok ok tak... hemmm...

so... finally pendek sudah rambut aku... not bad gak stylish yang potong rambut aku ni.. amoi dari kedah.... friendly banyak borak borak.... suasana dalam bas pun not bad... hehhehe aku dah rasa macam tengah bersiap untuk show ajhe.. yek ke... dan dan ajhe aku... wakakkaka....

so gambar atas tu tinggal kenangan sudah.... sekarang rambutku sudah pendek sudah... hemmmm.. dan kini aku rasa ringan kepala aku... cuma dah tak leh nak ikat dah rambut aku.... hemmmm :( ...

*** niat nak botak terpaksa dibatalkan... coz memang tak ada dalam diari hidup aku berambut botak ***


CreditPhoto To MalikSutan...

TakSangkaYe....
.

6 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

posing² macho syialll...

dasat la ko sknag ni. teruja plak aku tgk gaya² ko ni..:P

erm.. sekali pandang mcm ramli sarip gak ko ni.. papa rock malaysia tuuuu.... ombaaakkk!!

p/s: apsal ko reject watak castello 2 tu..?? ada watak jd ustaz² plak ker..??

KeMatZ berkata...

macho lahh sangat..... cheehhhhh
papa rock konon... aku nyanyi pun fault.....

p/s: tak sanggup botak tu reject... doakan aku utk casting esok... berangan lebih aku ni....

farina abdullah berkata...

huhu...
hencem dr smlm!
tp kan, asal rambut awek tu je yg awak nak ikut?
gaya make up xmo ikut ker?
hihi

KeMatZ berkata...

farina.... makeup tak nak lahhh coz saya ni elergik sikit ngan makeup bagai kat muka ni... wakakkaka

Laston M Nainggolan berkata...

Pelukis ya bang??

KeMatZ berkata...

Laston... bukan lahh... tiada ciri ciri sebagai pelukis ba... hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin