Rabu, 29 April 2009

Menonton Wolverine....

.ya... tadi aku berkesempatan menonton movie ini... hehehhe awal kan... menonton movie ni bukan atas invitation sesiapa tapi memang beli sendiri... memang kebetulan TGV buat tayangan awal... and pembelian tiket hanya terbuka pada pembelian secara atas talian sahaja.....

so aku ngan housemate aku pun gigih menonton.... not bad... hampir penuh gak lahh panggung... sebelum bermulanya tayangan siap ada cabutan bertuah... but seperti biasa memang tak ada luck... wakkaka.... hehehehhe...

so selesai event lucky draw... movie pun dimulakan... well apa yang aku boleh katakan.... hemm malas nak ulas panjang lebar... malas nak tepek sipnosis bagai... coz aku memang tak berminat nak ulas secara detail bagai... hehehehe... cuma apa yang aku tau... aku tak sedar.... aku berada dalam panggung tu dah 2 jam...

cerita dia... memang menarik... mantop... kebabooo.... dari awal hingga akhir penuh dengan aksi.... effect effect dia pun menarik... kira memang puas hati lahhh.... dan aku memang sokong if ada diantara kalian yang ingin pergi menonton... tak rugi korang spend duit korang layan ini cerita....

so apa lagi.... kalau tak silap aku esok pun dah start... ye ke.. but apa yang aku confirm khamis memang dah mula ditayangkan diseluruh malaysia... jadi gi lah ramai ramai... menonton ini movie..... hehehehhe... anda pasti puas hati....

oklahh udah mengantuk bah... so stayTuned... nantikan another story di HampehDotComZone Ok.....

*** seronok menonton tadi coz semua focus... tak ada pun pelipur lara.... buat buat batuk... bunyik bunyik sisa makanan terselit celah gigi.... adakah ini semua sikap penonton yang membeli secara atas talian.... erkkkk ***

TakSangkaYe...
.

7 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

huhu..
hebat.. tp best kan wolverine ni..
nasib produksi pandai relink antara xmen nye babak dgn wolverine ni.. tak de la jauh menyimpang kalu kita nak paham kan..

err..

perlu ke nak mentioned :

"menonton movie ni bukan atas invitation sesiapa tapi memang beli sendiri..."

"hemm malas nak ulas panjang lebar... malas nak tepek sipnosis bagai... coz aku memang tak berminat nak ulas secara detail bagai..."

TAK BOLEY BELAAAHHH OK..!!

wakakakak

KeMatZ berkata...

alamak... ada yang terasa...

kantoi....

but apa yang aku leh kata memang best citer ni....

heheheh....

Adam Arjuna berkata...

yezza...

aku pon dah tgk bai...


byk aksi..byk gak moment dah sejarah wolverine ni ditonjolkan..

atleast tau la asal usul dia..

PanAdoL7e berkata...

eh... budak kecik. housemate ko tu dah tgk lom?

KeMatZ berkata...

Panadol.... yupz dia bukan saja dah nengok.. siap dapat hadiah lagi... jelous aku....

romi flizz berkata...

kematz..
tolong ulas plot cerita n sebagainya
nmpk lebih story kepada pergi wayang dgn sape..tgk kt ner..

kalau xnak ulas..tolong resign sekrang

hahaha

KeMatZ berkata...

romie...

hahahha... rasa nyer aku dah tulis kat atas... aku memang malas nak tulis detail...

wakakkaka..

resign...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin