Ahad, 5 April 2009

Book Guitar Soul at Borders BookStore Times Square

.
ya... as a planning yang aku set.. aku mau attend ini event... hehehhe... pasal apa... pasal before this aku miss mahu nengok si Wani Ardy secara live... so this time aku tak akan lepaskan peluang.. kebetulan ni ada persembahan akustik yang pasti menarik...

dan yang lebih menarik... line up yang akan membuat persembahan turut tersenarai si Ana Raffali... hehehe... dan aku sememangnya antara peminat minah ni.. so ni kira event yang harus aku gigih hadirkan diri.... heheheheh....

so aku ke times square around kul 12++ coz plan ngan si Arin... untuk meet awal... easy nak cari parking bagai nanti... dan kebetulan si Arin ni bawa barang yang memerlukan untuk simpan dalam kereta untuk aktiviti malam hari.... hehehhe...

bila dah jumpa kerana masih awal lagi... coz event kul 3... so kitorang decide makan dulu.. coz lapar.... so lepak di KennyRoagers... lepak lepak makan... sampai menunggu si Lolly yang turut mau join layan ini event... hehehhe...

so around kul 3 kitorang pun gerak ke Borders.... and find kat ner stage untuk event ni.... finally jumpa....

hemm... simple ajhe kan.. well akustik apa nak buat grand grand pun... lagi pun event ni dalam kedai buku... but nice what... just nyanyi lagu akustik slow slow.. layan jiwa... yek yek ajhe aku ni.... wakakkaka....

so tunggu punya tunggu event pun dimulakan dengan persembahan.... Marionexxes...

actually Marionexxes ni band... but yang perform hanya vocalist dia ajhe... yang bernama Piko.... hemmmm dan sempat lahh aku capture video dia ni perform... but aku still kena google for title song yang dia sampaikan... hehehehe....

settle ajhe si Piko tu perform.... ya.... myIdol heheh.. yek yek ajhe aku ni... pun membuat persembahan... well... aku capture ke empat empat video yang dia sampaikan... dan paling best... dia sampaikan lagu GHOST... hehehhe aku memang suka lagu ni.... nanti akan ku sharingkan video nye ok....

meneruskan persembahan setelah Ana Raffali selesai membuat persembahan.... Wani Ardy.... ya... minah ni aku tahu kewujudan dia bila member aku send url myspace dia... kat aku... so lagu lagu dia not bad... aku suka lirik lirik dia... xpecially TeoriLucu... finally dapat gak aku nengok minah ni perform secara live... ada aku capture video dia gak... nanti akan aku sharingkan...

next ialah... band Hijau... hemm band ni pun not bad... sambil lawak lawak sengal yang disampaikan oleh Vocalist dia... but lirik lirik lagu dorang amat menarik.... memang sempoi...

mengakhiri persembahan.... Rina S..... well aku try gak google before this pasal minah ni.. but tak jumpa.... ohh adakah minah ni Sabahan... bila aku dengar loghat dia... memang dari sana... hehehe.... performance dia pun not.... bad... tiba tiba aku rasa menyesal tak beli EP minah ni.... nevermind... next time maybe...

coz time tu aku just beli DVD si AnaRafalli... hehehhe... harus beli ok... coz time event kat Maskara13 si Ana ni lehh lupa bawa... so time ni... tak lepaskan peluang untuk beli... jadikan koleksi... hehhehe....

sempat gak... snap gambar... dan mintak autograph... heheehe... gigih sangat.... dan borak borak kosong ngan si Ana....

so settle ajhe event tu... aku ngan si Lolly and Arin... gi meronda jap dalam BTS tu... ngan si Lolly nak gi maxis bayar bil bagai... then lepak minum kat OldTown... sementara buang masa untuk menanti aktiviti malam bersama team Groupie.....

so nak tau apa eventnya... nantikan ajhe next thread ok.... so stayTuned.....

***kelakar ajhe bila ingat kembali time mintak autograph tu.. serius TakSangka Ok... hehehehe***

TakSangkaYe....

4 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

tetap pakai baju kurung...

gadis pilihan ni...huhu..

aku tak terkezut la kalu tetiba ada ARFC [ana raffali fan club].. aku tau la saper presiden fc tu nnt..

ahahhaa

KeMatZ berkata...

hahahha......

tu trademark dia...

ARFC... erkk... ada ke... kalau ada aku nak join... boleh...

hehehehe

arina sativa berkata...

motif gelar iols Arin?
gediks sekali uols ni....

KeMatZ berkata...

bukan ke...
habis ain...
nurul ain...
hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin