Rabu, 15 April 2009

Dinnerku Di Warung Area Rumah Diva....

.
apakah tajuk aku pelik sungguh... well diva yang aku maksudkan siapa lagi kalau bukan DivaLibrarian tu... si Ayu... ehehhehe... well planning diset olehh si Boss MG... wahh nama baru.. mentang kerja baru.... tiba tiba apa mimpi dia... ajak dinner sama sama.... malam tadi...(selasa malam)

so set... then si Mally tunggu aku kat area umah aku.... oleh kerana aku kluar office pun agak lewat.. so sempatlahh dia duk cuci mata layan aweks aweks area umah aku.. sambil mengisi perutnya dengan makanan yang dijual di area umah aku....

aku sampai umah... mandi siap... around 8.15 kitorang gerak... so tunggu si Ayu and Rafi kat umah dorang... tapi dorang tak balik lagi... si Mike dah tunggu dah.... dari kul 8malam... bila si Ayu and Rafi sampai.. kitorang terus gerak ke gerai yang dimaksudkan...

hemmm nama warung ni budak budak ni gelarkan... warung nasi goreng daging tepi longkang... erkkk... kalau dengar citer si ayu... aku imagine memang tempat ni benar benar lahh tepi longkang.... but bila sampai.... hello.... stakat longkang kecik ajhe lahh.. apakah... dan tempat dia tak lahh hazab macam korang gembar gemburkan.... aku rasa William lagi lahhh... opss...

so aku pun order menu Nasi Goreng Daging.... ops sorry tiada gambar... sebab gambar blur... malas aku nak up... wakakka... ehh apalak aku jer order... semua order nasi goreng daging... kecuali si ayu... order mee hoon sup... well on diet katanya...

bila dah berjumpa... seperti biasalahh kan... pelbagai topic... issue... semua keluar.... dari kisah zaman belajar.... sampai lahh kisah lecturer kesayangan dorang ni yang mengajar dorang zaman degree kahwin lagi nyer issue pun kluar... hahahha....

memang seronok lahh bila sekali sekala hangout.... heheheh mengarut ngarut... well.. teringat zaman zaman dip.... makan kat warung wak... area umah sewa dulu... sambil duk nyakat anak wak... last last time degree... kakak dia lehh satu course... amik ko... tapi time tu si kakak dia ni kerek... skrang jandi member dah....

lama gak lepak.... bila semua dah rasa nak cargon... so kitorang pun gerak lahhh... time bayar... baru aku perasan benda ni...

lorr... rupanya ada jual ikan keli... kalau aku tau suruh makcik tu goreng.... teringat plak ikan keli bakar kat seksyen 2... wehh aku dengar sekyen 2 yang baru dah siap... bila mau serang... wakakka.. siap ada KFC... apakahh... hehhee..

so gitulahh lepak lepak dinner ngan member member... sekali sekala lepak.. seronok gak... ni kalau ada lagi member lain... clik clik kepala giler semua ada.. ada yang riuh warung makcik tu...

oklahhh nantikan citer lain... stayTuned.....

*** nasi goreng daging dia memang mengancam beb.... sup dia pun terangkat... macam mau pekena lagi lahh.... so ayu and rafi.... next time kita plan lagi..... ***

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

apa pon, satu je aku nak ckp..

"apsal tajuk entry ko panjang sgt.. ahahahaha.."

dah bley jd essay..hehe :P

jom nanti lepak lagi..

mazlan berkata...

sedap kan? tak rugi gigih sama2 pergi jugak makan situ.



Insyaallah ade kesempatan lain kita pergi lagi makan.


p/s: manade dekat sangat dengan rumah aku.. jalan kaki mmg berpeluhla ketiak.. huahuahua

KeMatZ berkata...

Adam.... ntah aku pun tak tau... aku main hembus ajhe tepek tajuk tu.... heheheheh... bila mau lepak... wehh aku mau pekena nasi itik.....

ayu... yup... terangkat beb.. next time aku mau order suruh makcik tu goreng itu ikan keli... cit... dah bayar time baru perasan... apadahh....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin