Sabtu, 25 April 2009

Manggo Blended & Nasi Goreng Bacon....

.
well... semalam time aku still berada di office.. duk pening pening kepala memikirkan pasal... adjustment sticker printer aku tu... tup tup si Ana ni buzz... katanya ngidam Ribena Blended... then ajak lepak kat SS2 Murni... kebtulan husband dia si PakTam ada that nite...

so.. sperti dirancang.... paktam and ana mai umah aku pickup aku.. heheh coz aku malas nak drive malam tadi.... kitorang gi ke SS2Murni around 11 kot.... citt... dah lahh aku tengah duk syok layan Suara Dari Kubur.... wakakka... tiba tiba terfikir... if dalam lif ada plak dengar suara orang kepanasan... wakakkaka...

so tutup citer selinagan Suara Dari Kubur tu... continue citer lepak kat SS2 Murni... seperti biasalah kan... satu benda yang aku lemah lepak sini ialahh masalah nak cari parking.... but semalam kira nasib baik lahh sekali pusing dapat...

cari table... time tu aku ngan PakTam and Ana ajhe... geng lain tak sampai lagi.... so kitorang order dulu... aku kali ni just order... menu bawah ni.... Manggo Blended and Nasi Goreng Bacon...

sementera tunggu menu sampai... member lain pun sampai... Cical and Midi... then beberapa minit kemudian si Rafi sampai.... si Rafi ni mai sorang aje... dia tinggalkan wife dia... bila kitorang tanya... dia kata esok si Ayu ada perjumpaan dengan seluruh diva Librarian seluruh dunia... kira si Ayu ni wakil Diva Librarian Malaysian dalam perjumpaan esok.... hehhehe..

lupa plak... sorang lagi ada gak kitorang send invitation... but dia tak dapat join... si Adam... biasalah.. dia ni kan tengah busy... keluar jumpa peminat dia... untuk kenpen pencalonan top bloggers dia... almaklumlahh finalist Yoyooh Award tu... curttlassttt.... so kitorang memahami situasi busy si Adam... hehehhe...

hemmmm so selain kitorang... si Aleng pun ada turun gak... muka berseri seri aku nengok si Aleng ni.. almaklumlahhh heheheh.... wakakka... dan dan ajhe aku buat propa... ada yang kena langgar ngan Putra nanti.... larriikkkk...

biasalahhh lepak lepak... borak borak.... sampai lahhh habis semua menu yang diorder.....

hemmm tapi aku actually sebenarnya lama dah tak lepak sini sebab... sini crowded sikit tempat dia... baik aku lepak kat william.. parking senang... order cepat.... dan senang cari tempat... hehehehhe....

citer pasal order... semalam member aku order Tembikai Blended... mau sejam lebih baru dapat... tak tau kenapa.... bila member aku yang baru sampai order ribena blended cepat jer.... setiap kali tanya... kata tengah buat....

finally decide order ngan boss dia... sekali amik ko sekali 2 sampai... perhh order ngan boss laju plak ko buat kerja ye... lepas tu kerek plak ko... bila kitorang tanya mana order kitorang...

so settle semua.. masing masing balik... balik dah around kul 2 pagi... so balik terus flat... jadi.. finally dapat gak si Ana tu pekena Ribena Blended.... hehehehhee....

so stayTuned... for another story ok... selamat bercuti di hujung minggu...

*** taksangka plak yang tukang kira tu cam aku... kata aku regular customer... tapi aku dah lama sehh tak ke sana.. rasanya sejak aku tak tinggal di pj14 kot.... hehehhe ***

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

mazlan berkata...

Hua hua hua..



Ape ke konvensyen librarian.. kalau ade pun aku carik alasan tanak pg tau..


nampak macam meriah je.. dapat gaji kalu, boleh ajak rafi pg Murni


hehe

p/s: bila nak makan nasi itik?

KeMatZ berkata...

hahahha.... dan dan ajhe ko cari alasan.. ko kan memang orang penting... kalau ko tak ada tak jadi lahh konvensyen tu....

harus meriah... tapi more better william pada aku... coz situ service out...

nasi itik... erkkk.. gaji masuk kita gi... wahhh...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin