Ahad, 4 November 2012

Jejalan Ke I Am Lejen Shop

.
last week ... time aku tengah duk buat kerja ... tup tup Wahida buzz tanya mana dia leh dapatkan buku buku yang aku baca selain melalui online ... aku pada mulanya ala ala blur ... ehh since bila minah ni minat layan buku buku yang aku baca ... bukankah dia ni diehard fans novel novel cinta leleh keluaran alaf21 gitu :-SS

so aku just inform ada gak kedai kat area Subang ... I Am Lejen Shop ... which is aku sendiri tak pernah pegi ... hahahah ;)) so memandangkan si Wahida bersungguh sungguh siap offer naik kereta dia ... and berjaya racun si Fateh untuk join sekali ... so aku pun ON janji bukan aku yang kena drive ... aku tunjuk direction aja :D

and finally ... sampai juga aku di I Am Lejen Shop ... perhhhh :D




time tu aku pun duk rambang mata nengok koleksi buku buku yang terdapat di I Am Lejen Shop tu ... tapi memandangkan budget ku this month ala ala sukar dikejar ... jadi aku kontrol nafsu membeli ku ... so aku just grab 2 buku jer .... satu keluaran FIXI bertajuk GERGASI ... dan another one BUKANDARIJIBRIL keluaran BUKUHITAM

dan yang bestnya ... si Wahida sampai jatuh rahang dia ... dan kalau ikutkan hati dia ... rasa macam nak kaut jer semua buku yang ada... hahahah wahhh nampak sangat benar benar kecewa dengan penulisan novel yang dia beli sebelum dia mengenali buku buku indie ni ... D


hemmm aku tak pasti berapa banyak dia grab hari tu ... rasanya 7 buah dan yang aku pasti ada 2 buku yang dia tak ambil duk memikirkan budget juga ... mean kalau dia ada budget confirm 10 sekali gus dia grab .... dasyattt ... siap time tu dia dapat signature dari owner kedai lagi bro AisaLingLung ... di mana buku Jusoh Turbo dia membuatkan si Wahida ni mula membuak membuak nak mengumpul buku buku keluaran indie ni ... ini pun aku tahu after baca blog si Wahida :D

so selesai urusan semua ... kitorang pun cargon ... dan lepak dinner before masuk semula office continue buat kerja apa yang patut ... hemmm unexpected berjaya juga aku jebakkan si Wahida ni dalam dunia buku buku indie ni ... so after this leh lahh aku borrow buku dia ... kalau tak before this koleksi dia semua novel cinta leleh .. dammed ... memang agak slow sikit aku nak membacanya ... :|

so gitulahh kekdahnya untuk entry Jejalan ke I Am Lejen Shop ... cehhh dah macam entry siri jejalan jer kan ... tapi memang seronok gak gi sana ... maybe next time aku akan ke sana lagi untuk grab beberapa lagi buku yang boleh dijadikan koleksi aku ... xpecially keluaran BukuHitam ... aku dah mula gemar after aku layan TiketKeNeraka ... :P

so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

sampai ke telinga ko senyum kann...siap nampak gigi lagi ....BRAVO!!! :D

KeMatZ berkata...

hehehehhe .... bukan senang ko nak nengok aku bergambar senyum nampak gigi ... choiii :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin