Selasa, 27 November 2012

mereka belanja aku ngap

.
wow ... interesting jer title aku bunyi nyer ... siapa yang belanja tu ... hehehe ok yokk aku sharing citernya ... semalam time lunch hour ... so Farid and Fiza telah open table untuk kitorang geng geng IT ... jap jap geng geng IT tapi kenapa ada yang tak ada ... :-/

abaikan pada mereka yang tiada ... kira siapa yang ada ajhe lah yang join .. heheheh ... so macam kitorang yang dibelanja ni memang no hal ... sediakan tank masing masing jahhh ... dan dorang plan open kat Mohd Chan ... :D 


atas ni merupakan menu yang kitorang order ... perhhh meriah beb ... aku siap menggedik nak order Sharkfin Soup bagai ... ialahhh rasanya dah lama kot aku tak pekena Sharkfin ni ... ni dah ada orang belanja ... apa lagi pawww jer lahhhh hehehehehe buruk perangai kan =))


memang meriah lahh hari tu ... aku sampai kenyang tahap apa dah ... siap malas dah nak gi meeting petang tu ... hahahahha nasib lahh gi satu kenderaan ... so memang aku suruh si Wahida yang drive aku nak tido ... nanti takut time meeting aku tido ... cuma baliknya aku set aku yang drive ... :P


so pada Fiza dan Farid ... kita ucapkan Tahniah dengan kenaikan pangkat kalian ... semoga tabah hadapi task yang lebih mencabar ... heheheh dan Terima Kasih kerana sudi belanja kitorang semua ... nanti kalau ada masa lagi or rezeki lebih belanja lah kitorang lagi ;))

gitulahh kisah untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

cakapkan kat fiza & farid 'FINE with capital letter'

KeMatZ berkata...

:P .... IT ONLY ye :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin