Khamis, 22 November 2012

Mental by Shaz Johar

.
memblogkan diri lagi ... and now aku nak sharing pasal buku yang aku baru jer habis selesai telaah ... dan buku tersebut bertajuk Mental yang ditulis oleh penulis Shaz Johar keluaran FIXI :) dan for the info Shaz Johar before this telah pun menghasilkan Kougar dan Tabu kalau korang nak tau citer 2 buku tu korang clik jer kat tajuk buku tu ... :P


setelah aku selesai membaca MENTAL ni ... apa yang aku leh katakan ... aku nail mental dibuatnya ... serius ... unsangkerable langsung ending dia ... hahahaha memang twist betul lahhh ... sampai kau memang tak sabar nak habiskan dan terus nak tau apa sebenarnya ending cerita ni ... :P

kalau ditanya rating ... aku boleh bagi 3.9 lahhh ... and compare Kougar ngan Tabu ... bagi aku lahhh ... bagi aku ye ... ni terbaik lahhh hehehehe ... tapi aku tak pasti lahh bagi korang ... masing masing mempunyai pendapat masing masing ... ye dokkk :)

so nak citer panjang sampai ke Gambang pun tak ada guna juga kan ... korang nak tau korang grablah sebagai koleksi korang ... heheheh so gitulahh kisahnya untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

** apakejadahnya aku snap picture aku macam ni ... hahahahha nampak sangat aku dan MENTAL .... :-SS

TakSangkaYer ... :-t
.

4 ulasan:

ErnieFaizal Siti berkata...

beli MANGSA pulak lepas ni :)

KeMatZ berkata...

sudah tentu ... :)

Syakir Rahman berkata...

cepatnya ko abis baca... ahahaha..

KeMatZ berkata...

hehehe dia depand on mood and buku tu ... kalau buku tu menarik dan membuatkan ko tak sabar nak tau ending dia ... memang cepat ...

tapi kalau hazab ... hemmmm ada kau tutup ko baca buku lain dulu :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin