Sabtu, 5 Mei 2012

Licik by Sham Hashim & Julie Anne

.
kembali memblogkan diri dengan review buku ... so kali ni ... aku baru sajhe selesai mentelaah novel FIXI yang bertajuk LICIK by Sham Hashim & Julie Anne ... wow ini kali pertama kot keluaran FIXI yang penulis dia 2 orang .... :D

well ... setelah selesai aku baca novel ini ... aku bagi rate aku kat LICIK sebanyak 3.85 per 5 ... jalan cerita yang menarik dan suspend membuatkan ko memang ingin tahu apa ending sebenar novel ini ...

tahniah pada FIXI kerana masih lagi berada dalam track tersendiri ... mengekalkan cara penceritaan yang berbeza ... serius adakalanya aku baca LICIK ni aku sendiri umpama tidak percaya benda benda ini boleh terjadi ... tetapi bukan mustahil pun kalau ianya benar terjadi ... rite :-?

so dalam buku ini ungkapan yang aku suka ialah


" nak tipu orang bukan boleh sembarangan ... cuma boleh tipu orang yang tak jujur "


jadi pada kalian yang memang meminati keluaran FIXI jangan tunggu lama lama untuk mendapatkan LICIK ini sebagai koleksi kalian ... gitulahh cerita kali ini ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aaaaaaa..i ingatkan review yang macam mana

KeMatZ berkata...

;-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin