Rabu, 16 Mei 2012

Langgaq Bihun Sup Utara

.
kembali memblogkan diri ... as aku mention kat entry aku yang sebelum ni ... after jer kitorang settle uruskan AbeIse nyer tix bola tu ... terus kitorang cari port makan ... dan si Udin telah suggest kat Langgaq Bihun Sup Utara ni ... :D

kedai ni pun kat area Au2 jah ... dan kebetulan owner kedai ni member pada Udin so ... bila tanya kat mana sebenarnya kedudukan kedai ni and finally dapat gak jumpa ... kalau dah bilang belakan petronas hemmm cari jer lahh bukan besar mana pun Au2 ni ... huhuhuhu :P

so kitorang pun order lahhh Bihun Sup ... almaklumlah memang itu menu istimewa dia ... tapi aku tak plak order Bihun Sup ... aku order MOY Sup ... atau lebih dikenali nasi bubur ... or pada aku ala ala Soto jahhh hehehe cuma nasi dia besar semangkuk and ala ala bubur tapi berkuah sup ...

rasa ... pada aku ok ... not bad ... isi dia pun macam macam ada ... daging perut bagai ... memang seronok dan yang peting tiada sampah sarap macam taugeh ker sayur ker ... so senang jer aku selesaikannya hahahaha :P

dan another benda yang menarik kat situ ... ada juga jual nasi ganja ... tapi kitorang tak order lahh heheh maybe next time kot ... itupun kalau tersesat ke sana lagi lahhh :D

gitulahh kekdahnya untuk entry kali ini ... so kalau ada kalian yang ingin try ... gi lahh serbu ... mana tau kena dengan citarasa kalian heheheh tapi kalau tak kena ngan nafsu makan korang jangan salahkan aku ya ... ;))

so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

sontapppp...;(

KeMatZ berkata...

x yah nak sontap sangatlah noq ... ko pun macam nak join kitorang :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin